Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Events

Doorheen het seizoen vinden er op Lakeside Paradise tal van evenementen plaats.
Deze “Classic Events” zijn intussen een vaste waarde geworden op de kalender. 
Ontdek hieronder alles over onze evenementen.
Voor de precieze data kan je de kalender raadplegen.

features only

Op 18 mei 2024 vindt de ‘features only competition’ opnieuw plaats! Heb je nog geen gevulde rugzak met wedstrijd ervaring dan is dit echt iets voor jou. Zowel jongens als meisjes mogen deelnemen aan dit deel van onze wedstrijd.

Voor deze wedstrijd kunnen jullie inschrijven in de volgende categorieën  rookie boys (-16), Open Men (+16) en Open Ladies. 
Het format van de dag is voor iedereen het zelfde.
Starten doen we bij elke reeks met een JAM sessie, maar om de winnaar te bepalen gaan we over naar HEAD to HEAD. 

We zullen om 15u50 starten met de ridersmeeting zodanig dat we om 16u kunnen starten met de Rookie Competitie.

Er wordt geen training voorzien voor deze wedstrijd, dus reserveer tijdig jullie slots in het reserveringsprogramma.

King & queen of the lake

Jaarlijks organiseren we als afsluiter van het seizoen ons clubkampioenschap “King & Queen of The Lake” op Lakeside Paradise.

Alle leden zijn steeds welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het is een dag waarop al onze leden het beste van zichzelf kunnen tonen. Het niveau wordt elk jaar groter en groter.

women sessions

Alle ladies en girls worden uitgenodigd om samen gezellig te wakeboarden. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en er is tijd voor voldoende instructie en begeleiding! Ook onze kleine kabelbaan is ter beschikking voor individuele begeleiding.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

kids sessions

Niets is belangrijker dan onze opkomende jeugd! Daarom organiseren we steeds op zondagochtend de Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien.
De kidsesessie’s gaan telkens door op de Rookie en Small Cable. Het is verplicht aanwezig te zijn als ouder voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

dadDy is cool

Op vadertjesdag vormen we de kids session om tot een “vader-kids” moment. Je mag enkel samen met je papa op het water. Samen wakeboarden of samen op een kneeboard. Een idealere manier om samen plezier te beleven is er niet.

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

ufo session

UFO staat voor “Unidentified Floating Object”: enkel het gekste drijvend vaarstuk en de gekste outfits zijn toegelaten op het water. Alles is mogelijk: paraplu’s, zwembanden, krokodillen, surfplanken, kruiwagens, opblaasbootjes, enz… ook verkleed mag je de baan op, GRATIS!

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

full moon sessions

Bij volle maan houden we ons paraat, om bij open hemel, het water op te gaan. In het donker en onder het maanlicht voorzien we glowsticks zodat iedereen zichtbaar blijft. Een aanrader en een heel unieke ervaring! Enkel ervaren wakeboarders worden toegelaten, niet voor beginners!

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

De ideale opstap naar wedstrijden in de wakeboardwereld. De Rookie Tour is speciaal voor de beginnend wedstrijdriders. Het niveau wordt op voorhand bepaald en mag niet overschreden worden. De wedstrijd is voor iedereen onder de 18 jaar en wordt in twee categorieën gevaren. Rookie Boys / Girls & Open Men / Woman.

De Ronix Junior Tour is in het leven geblazen om de U21 scene toch nog die extra wedstrijd ervaring te bieden. Zo start deze wedstrijd met een jam format in de kwalificaties en zo gaat het dan verder met een run format in alle finales. Deze wedstrijd is niet aleen belangrijk voor de wakeboarders maar ook alle wakeskaters.

wake for life

Een dag in het teken van het goede doel. Onder de vlag van “Music For Life” organiseren we met Lakeside Paradise een “Wake For Life”. Het concept is zeer simpel: komen sporten en hiermee onmiddellijk het goede doel steunen.

COLD WATER CLASSIC

We starten het zomerseizoen opnieuw met een internationale wedstrijd om U tegen te zeggen. Na een succesvolle 1ste editie, kan deze wedstrijd niet ontbreken in 2023! 

De Lakeside Paradise Cold Water Classic is een wereldbeker wedstrijd in het Wakeboarden en Wakeskaten. Na het Europese of Wereldkampioenschap is deze wedstrijd de hoogste in zijn categorie. 

Via deze competitie willen we alle wereldsterren naar Lakeside Paradise trekken. Maar niet alleen dat. We willen hiermee ook de Belgische wakeboarders een kans geven om zich te tonen op het internationale parcours. 

Iedereen is op 1 & 2 april 2023 welkom op Lakeside Paradise voor deze unieke wedstrijd. Voor meer info en inschrijven kan je terecht via onderstaande link.

nl_BENL