Events

Doorheen het seizoen vinden er op Lakeside Paradise tal van evenementen plaats.
Deze “Classic Events” zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de kalender. 
Ontdek hieronder alles over onze evenementen.
Voor de precieze datums kan je de kalender raadplegen.

CLUB NIGHTS

Wakeboarden, gezelligheid en een fotoshoot met al onze leden! Does it get any better?

Steeds op de eerste dinsdagavond van de maand.

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

Beginners Session

Je hebt al geproefd van het wakeboarden aan de kleine kabelbaan of je bent gewoon super sportief en wil eens iets nieuw proberen. Dan is de beginners session echt iets voor jou. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en er is tijd voor voldoende instructie en begeleiding! De grote kabelbaan draait op lagere snelheid waardoor het leerproces veel makkelijker gaat.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

 
 

women sessions

Alle ladies en girls worden uitgenodigd om samen gezellig te wakeboarden. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en er is tijd voor voldoende instructie en begeleiding! Ook onze kleine kabelbaan is ter beschikking voor individuele begeleiding.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

kids sessions (zondag)

Niets is belangrijker dan onze opkomende jeugd! Daarom organiseren we steeds op zondagochtend de Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien. De kabelbaan gaat ook ietsje trager en er is onze kleine kabelbaan om individueel begeleid te worden. Het is verplicht aanwezig te zijn als ouder voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

dadDy is cool

Op vaderdatjesdag vormen we de kids session om tot een “vader-kids” moment. Je mag enkel samen met je papa op het water. Samen wakeboarden of samen op een kneeboard. Een idealere manier om samen plezier te beleven is er niet.

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

ufo session

UFO staat voor Unidentified Floating Object: enkel het gekste drijvend vaarstuk en de gekste outfits zijn toegelaten op het water. Alles is mogelijk: paraplu’s, zwembanden, krokodillen, surfplanken, kruiwagens, opblaasbootjes, enz… ook verkleed mag je de baan op, GRATIS!

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

full moon sessions

Rond de volle maan houden we ons paraat, om bij open hemel, op het water te gaan. In het donker en onder het maanlicht voorzien we glowsticks zodat iedereen zichtbaar blijft. Een aanrader en een heel unieke ervaring! Enkel ervaren wakeboarders worden toegelaten, niet voor beginners!

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

Hyperlite Rookie Tour

De ideale opstap naar wedstrijden in de wakeboardwereld. De Rookie Tour is speciaal voor de beginnend wedstrijdriders. Het niveau wordt op voorhand bepaald en mag niet overschreden worden. De wedstrijd is voor iedereen onder de 18 jaar en wordt in twee categorieën gevaren. Rookie Boys / Girls & Open Men / Woman.

wake for life

Een dag in het teken van het goede doel. Onder de vlag van Music For Life organiseren we met Lakeside Paradise een Wake For Life. Het concept is zeer simpel: komen sporten en hiermee onmiddellijk het goede doel steunen.

King & queen of the lake

Jaarlijks organiseren we als afsluiter van het seizoen ons clubkampioenschap “King & Queen of The Lake” op Lakeside Paradise.

Alle leden zijn steeds welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het is een dag waarop al onze leden het beste van zichzelf kunnen tonen. Het niveau wordt elk jaar groter en groter.