Events

Doorheen het volledige seizoen komen er op Lakeside Paradise jaarlijks vele evenementen terug.
Deze “Classic Events” zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de kalender. 
Ontdek hieronder alles over onze evenementen.
Voor de precieze datums kan je de kalender raadplegen.

CLUB NIGHTS

Wakeboarden, gezelligheid en een Fotoshoot met al onze leden, does it get any better?
Steeds op de eerste dinsdagavond van de maand.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

women sessions

Alle ladies en girls worden uitgenodigd om samen gezellig te wakeboarden. Alles wordt vanaf nul uitgelegd en is er tijd voor voldoende instructie en begeleiding! Ook onze kleine kabelbaan is ter beschikking voor individuele begeleiding.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

kids sessions (zondag)

Niets is belangrijker dan onze opkomende jeugd! Daarom organiseren we steeds op zondagochtend de Kids Sessions voor alle “youngsters” die eens willen proberen, maar nog niet direct weten of ze er klaar voor zijn. Alle extra begeleiding en uitleg is voorzien. De kabelbaan gaat ook ietsje trager en er is onze kleine kabelbaan om individueel begeleid te worden. Het is verplicht aanwezig te zijn als ouder voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Alle info en inschrijven via ons onthaal.

dady is cool

Op vaderdatjesdag veranderen we de kids session om tot een vader-kids moment. Je mag enkel samen met je papa op het water. Samen Wakeboarden of samen op een Kneeboard. Een idealere manier om samen plezier te beleven is er niet.

ufo session

UFO staat voor Unidentified Floating Object: Het gekste drijvend vaarstuk en de gekste outfits zijn exclusief toegelaten op het water. Alles is mogelijk: paraplu’s, zwembanden, krokodillen, surfplanken, kruiwagens, opblaasbootjes, enz… ook verkleed mag je de baan op, GRATIS!

full moon sessions

Rond volle maan houden we ons paraat bij open hemel voor deze speciale sessie. In het donker en onder maanlicht voorzien we glowsticks zodat iedereen zichtbaar blijft. Een aanrader en speciale ervaring! Enkel ervaren kabelgebruikers worden toegestaan, niet voor beginners!

Alle info en inschrijvingen via ons onthaal.

Hyperlite Rookie Tour

De ideale opstap naar wedstrijden in de wakeboardwereld. De Rookie Tour is speciaal voor de beginnend wedstrijdriders. Het niveau wordt op voorhand bepaald en mag niet overschreden worden. De wedstrijd is voor iedereen onder de 18 jaar en wordt in twee categorieën gevaren. Rookie Boys / Girls & Open Men / Woman.

wake for life

Een dag in het teken van het goede doel. Onder de vlag van Music For Life organiseren we me Lakeside Paradise een Wake For Life. Het concept is zeer simpel. Je komt bij ons sporten en steun direct het goede doel.

King & queen of the lake

Jaarlijks organiseren we als afsluiter van het seizoen ons clubkampioenschap “King & Queen of The Lake” van Lakeside Paradise.

Alle leden zijn altijd welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het is een dag waarop al onze leden het beste van zichzelf kunnen tonen. Het niveau wordt elk jaar groter en groter.