Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Overzicht

Bedrijven, GROEPEN, recepties, feesten

Sportactiviteiten

Samen het water op? Of houden jullie het liever droog? Alles is ter plaatse voor allerhande activiteiten voor elk sportniveau. 

Food & drinks

Van sporten en brainstormen krijg je honger. Ontbijt, broodjeslunch, (winter) BBQ of een overheerlijke paella!

Time to refuel your body! 

Vergaderruimtes

Lakeside Paradise beschikt over 2 polyvalente ruimtes. Ideaal voor vergaderingen en diverse workshops tot wel 100 personen. 

Sport Hostel

Nog geen zin om huiswaarts te gaan? Geen stress, we bieden overnachtingen aan. Zo kan je de Paradise belevenis ten volste ervaren.  

Food & Drinks

Voor een hapje & een drankje, lunch tot diner à la carte kunnen groepen tot 20 personen terecht in ons restaurant & bar.  
Voor groepen vanaf 20 personen hebben we aangepaste cateringformules.
Voor elk wat wils!

Ontbijt

Start de dag met een lekker ontbijt :

  • Le Croissant (1 koffiekoek p.p. + koffie/thee/ fruitsap)
  • Uitgebreid ontbijt in buffetvorm

Lunch

  • 1 Belegd broodje p.p.
  • Assortiment verzorgde mini sandwiches
  • Broodjeslunch in buffetvorm
  • Poke Bowl station – corner
  •  …

Apero & Tapas

Hapjes en een drankje om de dag af te sluiten op ons zonovergoten terras of strand met panoramisch zicht op het meer… Of liever aan de haard? Het kan allemaal op ons paradijs!

DIner

  • Vlaamse stoverij met frietjes
  • Paella
  • Uitgebreide keuze aan BBQ’s

Sportactiviteiten

Wakeboard / waterski

Met het cable park hebben we een exclusieve activiteit in Vlaanderen. Meerdere personen kunnen tegelijkertijd wakeboarden en waterskiën. Het voordeel, iedereen kan op eigen tempo alles aanleren.

Splash of the titans

Een unieke teambuildingactiviteit “Splash of the titans”, gegarandeerde waterpret voor iedereen! Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste gediplomeerde instructeurs. Deze activiteit bestaat uit SUP, Kayak & SUPZILLA.  
(enkel op weekdagen en niet tijdens de maanden juli & augustus)

Mtb- of fietstocht

Een recreatieve mountainbiketocht doorheen de mooie gemeente Knokke-Heist. Van het bos tot de duinen en het strand. Je komt alles op de weg tegen. Liever een begeleide tocht met de stadsfiets? Geen probleem, alles kan.
Het niveau van de tocht wordt aangepast al naargelang de deelnemers.

Vergaderruimtes

Deze ruimtes bezorgen u het ideale kader om met uw team de laatste cijfers te overlopen, te brainstormen, presentaties te geven, enz. We voorzien pakketten op maat waarin we teambuilding, vergaderingen en sport combineren. Allemaal mogelijk op één locatie: Lakeside Paradise.

Sfeerimpressie

Aanvraagformulier

 
 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Vanaf opmaak voorschotfactuur of betaling van het voorschot zijn er steeds annulatiekosten verbonden aan de reservatie t.w.v. het totale bedrag van het voorschot. Dit ongeacht de datum waarop de annulering van de reservatie wordt meegedeeld aan de club. Een annulering dient men steeds schriftelijk door te geven. Indien sprake van overmacht*, kan Lakeside Paradise het voorschot aanwenden voor een nieuwe reservatie op latere datum. *Overmacht: Een tekortkoming kan de schuldenaar niet worden toegerekend, indien deze niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Bijvoorbeeld: Staking openbaar vervoer, extreem noodweer, aanslag.

nl_BENL