Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Kleine Kabelbaan 2.0

Gemakkelijk en voor iedereen

Leren wakeboarden

Aan onze kleine kabel (ook wel 2.0 genoemd) is leren wakeboarden, waterskiën of kneeboarden echt kinderspel. Ontdek er alles over op deze pagina.

leren foilen

Geen wind, geen probleem!
Foilen aan de 2.0 op Lakeside Paradise geeft je als het ware het gevoel te zweven over het water.

Reservaties voor het foilen kunnen ENKEL per mail geplaatst worden! info@surfersparadise.be 

openingsuren

vanaf midden mei ’21
elk weekend : 12u – 17u

juli en augustus
elke dag : 12u  -18u

De ideale eerste kennismaking

Iedereen kan het wakeboarden en waterskiën aanleren. Door onze 1 op 1 aanpak aan de kleine kabelbaan krijg je als het ware privéles. Via deze werkwijze kan de instructeur ook onmiddellijk precieze feedback geven. Als het uurtje wakeboarden of waterskiën voorbij is, kan je aan de instructeur ter plaatse vragen of je al dan niet klaar bent voor de grote kabelbaan.

Het grote verschil tussen beide kabelbanen is de start. Aan de kleine baan gaat de start geleidelijk aan en kiest de instructeur het tempo. Aan de grote kabelbaan moet je starten aan de baansnelheid. Hou er dus rekening mee dat dit niet vanzelf gaat, maar één uurtje 2.0 zal een wereld van verschil geven.

foilen, Tijd voor een nieuwe uitdaging

Al ooit iemand zien zweven over het water? Dan was dat waarschijnlijk op een “foil”. Foilen doe je op een surfplank met een lange vin onder. Door deze lange vin komt de plank uit het water en krijg je het zwevende effect. Foilen is een ideale nieuwe uitdaging voor wie eens wil variëren.

Als je de foilplank goed onder controle hebt, kan je zelfs uitbreiden naar het strand en foilen met een kite. 

nl_BENL