Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Lakeside paradise features only

Gloed nieuwe competitie op Lakeside Paradise. Features only! Een wakeboard wedstrijd voor iedereen, gevorderd of nog maar net gestart met de eerste stappen in de competitiewereld. Het is vooral bedoeld om plezier op het water te hebben. 

Op 19 mei 2023 gaat de tweede editie van start.
Beginnen doen we met de Rookie Competitie. Heb je nog geen gevulde rugzak met wedstrijd ervaring dan is dit echt iets voor jou. Zowel jongens als meisjes mogen deelnemen aan dit deel van onze wedstrijd.

Naast de Rookie Competitie hebben we ook een gesplitste Pro versie. PRO U16 & PRO Open. Dames en heren. Bij de PRO OPEN is iedereen welkom, ben je jonger dan 16 jaar mag je ook hier aan deelnemen. Bij de PRO U16 mag je enkel deelnemen tot aan het jaar dat je 16 wordt. 

Het format van de dag is voor iedereen het zelfde.
Starten doen we bij elke reeks met een JAM sessie, maar om de winnaar te bepalen gaan we over naar HEAD to HEAD. 

We zullen om 16u starten met de Rookie Competitie en we starten pas vanaf 18u met de PRO categorieën of als de Rookie’s klaar zijn. 

JAM-Sessie

Alle deelnemers worden in verschillend heat’s verdeeld. In elke heat zitten 3-6 deelnemers. Je vaart x-aantal minuten doorheen het kabelpark en doet je beste tricks op de verschillende vooropgestelde doelstellingen. Er zullen 4 doelstellingen zijn. 
De beste wakeboarder per doelstelling krijgt 1 punt, de tweede 2 punten, enz. 

Afhankelijke van het aantal deelnemers per categorie gaat de beste of twee beste wakeboarder(s) door naar de head to head.  

head to head

Head to head. Voor wie het niet kent. Dit is een systeem waar er gewerkt wordt met directe uitschakeling.
Twee wakeboarders staat tegen over elkaar en wie het best presteert over de vooropgesteld doelstellingen die gaat door naar de volgende head to head.
Zo gaan we door tot we uiteindelijk de winnaar hebben. Voor we de beste twee van die dag tegen over elkaar plaatsen is er natuurlijk ook nog de kleine finale om ons podium te vervolledigen. 

Timetable

Om 16u gaan we van start met de Rookie’s. De rookiewedstrijd zal tot 18u duren. Om 18u starten de Pro categorieën. Het is niet mogelijk om zowel mee te doen in de Pro als in de Rookie.

nl_BENL