Reserveren

Reserveren - Wakesys

Vergeet je
identiteitskaart niet !

N'oubliez pas votre
Carte D'identité !

Don't forget your
identity card !

We hebben deze winter niet stil gezeten en hebben de beslissing genomen om vanaf dit seizoen, met de komst van de tweede fullsize kabelbaan, van start te gaan met een nieuw reservatiesysteem voor het cable park, die al op veel cable parks gebruikt wordt.

Binnenkort hebben we namelijk niet 2, maar 3 kabelbanen:
1. Small Cable (2.0) die van het ene punt naar het andere gaat. Ideaal voor een initiatie wakeboard/waterski & foilen. De reservaties starten telkens op het uur.
2. Pro Cable (fullsize) is de bestaande kabelbaan waar de moeilijkere obstakels zich bevinden. Deze linksdraaiende kabelbaan is voor de liefhebbers vanaf 12 jaar. De reservaties starten telkens op het uur (hier verandert er niets).
3. NIEUW! Rookie Cable! We verwachten deze te openen tegen half juni 2021. Deze fullsize kabelbaan zal voornamelijk aan een tragere snelheid draaien en zal in tegenstelling tot de Pro Cable rechtsdraaiend zijn. Er komen hier 7 nieuwe obstakels in te liggen.
BELANGRIJK: de reservaties starten telkens op het half uur.

Reservaties voor het kabelpark vanaf maandag 3 mei verlopen via dit systeem.

Wat houdt dit precies in?
We vragen iedereen een account aan te maken via onderstaande link. (Deze account moet slechts 1x aangemaakt worden.) Eens dit gebeurd is, zullen wij eventuele lidmaatschap, season/year pass of beurtenkaart koppelen aan jouw account.
Er dient dus vanaf heden wel per persoon een afzonderlijke account opgemaakt te worden, deze is strikt eigen aan de persoon die op het water wil gaan.

Ouders kunnen een account aanmaken en familiedelen toevoegen aan hun account. Een e-mailadres kan slechts 1x gebruikt worden. Kinderen <12 jaar kunnen geen eigen account aanmaken, dit moet via een ouder/voogd gebeuren.

Eens aangemaakt, graag ons een mailtje sturen naar info@lakesideparadise.be met de naam van jouw account en wij koppelen alles eraan zodat je kan beginnen met reserveren!

Alle reservaties zullen voortaan via het reservatiesysteem gemaakt moeten worden. We zullen GEEN telefonische reservaties meer kunnen maken voor jullie.

Om een reservatie te kunnen maken, zal er onmiddellijk online betaald moeten worden. Geen betaling = geen reservatie. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor aankomst. Het geld wordt dan opnieuw op jouw prepaid account geplaatst. Opgelet want dit betekent ook: bij geen tijdige annulatie ben je jouw geld kwijt.
Het systeem herkent automatisch als je al dan niet kan genieten van een voordeeltarief eens wij de lidmaatschap etc toegekend hebben.

Diegene met een year/season of winterpass: als wij 3x een NO-Show registreren op jouw naam, zal je nog steeds op een ‘black list’ komen te staan en zal er niet meer gereserveerd kunnen worden tot wij jouw account deblokkeren.

Verder geven we graag al mee dat je bij jouw volgend bezoek aan Lakeside Paradise (eens de account is aangemaakt) een polsbandje kan aankopen aan €5/bandje.
Dat polsbandje wordt aan jouw account gekoppeld. Als je toekomt, hoef je niet meer aan te schuiven aan het onthaal, maar enkel het bandje te scannen.  Dit bandje kan je keer op keer opnieuw gebruiken.

Diegene zonder watersport verzekering moeten wel nog steeds even langs het onthaal komen om hun dagverzekering in orde te brengen!

Bandjes kunnen en mogen niet doorgegeven worden! Aan de kabelbanen zal je, telkens je het water op gaat, het bandje moeten scannen en zal de kabelbaan operator een foto zien van de persoon aan wie het bandje toebehoort. Als we misbruik opmerken, zal er daadwerkelijk opgetreden worden.

Wat kan je verder nog allemaal doen via het systeem:
– toekomstige 10-beurtenkaarten aankopen
– season/year pass/winter pass aankopen
– geld op een ‘prepaid account’ plaatsen zodat je wat krediet hebt om toekomstige wakeboardsessies te betalen.

Dus diegene die op de kabelbaan gaat, kan op dag van vandaag al een account aanmaken.
1. Maak een account aan
2. Mail ons op info@lakesideparadise.be indien je lid bent, dan kunnen we alles aan het account koppelen.
Mocht je een beurtenkaart liggen hebben op Lakeside Paradise, vermeldt dit ook in de mail. We zetten de beurten over naar het reservatiesysteem.

Het is even een hele boterham en zal even wat inspanning vragen, maar het zal jullie volgende bezoeken aan Lakeside Paradise zonder twijfel vergemakkelijken. We hopen dat jullie al deze inspanningen om alles vlot te doen verlopen, naar waarde weten te schatten.