Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Reserveren

Reserveren - Wakesys

Stap 2

RESERVEER op de naam van de persoon die het water op gaat!

Account = strikt persoonlijk !

Stap 3

De 1ste maal moet je op Lakeside Paradise een polsbandje kopen aan
€6 p.p. Breng deze steeds mee!
Geen bandje = geen toegang tot het cable park!

Accounts / lidmaatschappen

Wil je komen wakeboarden/waterskiën, dan moet je een volledig nieuwe en persoonlijke account creëren. Elke persoon die het water op wil gaan, moet een EIGEN account aanmaken en via zijn/haar PERSOONLIJKE account een reservatie te maken.

Deze account blijft actief. Gelieve geen twee accounts aan te maken op 1 persoon. 

Bijvoorbeeld: Je wil komen wakeboarden/waterskiën met 3 personen, dan moet elk voor zich een account en reservatie aanmaken!

Ouders/voogden kunnen een account aanmaken en familieleden toevoegen onder zijn/haar account. Zo kan je eenvoudig voor de gezinsleden samen een reservatie maken. Een e-mailadres kan je maar 1x gebruiken en toewijzen aan een account!

Je kan hetzelfde doen als je met een groep vrienden wenst te komen wakeboarden. Voeg vrienden gerust toe als ‘familielid’. Het systeem weet niet wie wel of niet bij de familie hoort. (Rijksregisternummer is geen verplicht veld) Let wel, als een persoon iemand toevoegt onder zijn/haar account, dan heeft de creator van de hoofdaccount steeds de machtiging over de andere personen hun account.

Leden met een lidmaatschap, meerbeurtenkaart, season of year pass moeten bij de aanmaak van een account dit per e-mail naar ons communiceren alvorens een reservatie te maken!
Zo kunnen wij het nodige doen in de backoffice om dit te koppelen aan jouw persoonlijke account (e-mail: info@lakesideparadise.be). Het systeem herkent automatisch als je al dan niet kan genieten van een voordeeltarief eens wij de lidmaatschap etc toegekend hebben. Vanaf dat ogenblik is het mogelijk een meerbeurtenkaart of een season/year pass aan te kopen via het systeem.

Reservaties

GEEN telefonische reservaties
ALLE reservaties zullen voortaan via het reservatiesysteem gemaakt moeten worden.

ONLINE betalen
Om een reservatie te kunnen maken, moet er onmiddellijk online betaald worden. Geen betaling = geen reservatie.
Er kan kosteloos geannuleerd worden tot 24u voor aankomst. Het geld wordt dan opnieuw op de prepaid account geplaatst van diegene die de betaling heeft uitgevoerd (geld kan niet worden teruggestort op jouw bankrekening). Opgelet want dit betekent ook: bij geen tijdige annulatie ben je jouw geld kwijt (er wordt ook geen voucher gegeven!).

OPGELET: bij elke reservatie ontvang je een bevestigingsmail (check SPAM). Geen bevestigingsmail = geen reservatie (niet doorgekomen in het systeem)! Jouw bankrekening kan een bedrag blokkeren, maar dat betekent niet dat de reservatie is doorgekomen!
Dit bedrag wordt na enige tijd opnieuw vrij gegeven.

Betalen met een cadeaubon
Dergelijke reservatie kan niet rechtstreeks online gemaakt worden. Na de aanmaak van jouw account dien je een mailtje te sturen met alle gegevens. Wij maken de reservatie voor jou.

 

Polsbandjes

Verder geven we graag al mee dat je bij jouw volgend bezoek aan Lakeside Paradise (eens de account is aangemaakt) een polsbandje moet aankopen van €6/bandje om op het water te kunnen gaan (1 bandje per persoon of per account dus).

Is het jouw eerste bezoek met het nieuwe reservatiesysteem, kom dan zeker minstens 30 minuten voor aanvang van de wakeboardsessie naar Lakeside Paradise om voldoende tijd te hebben voor de registratie.

Dat polsbandje wordt aan jouw account gekoppeld. Als je daarna toekomt (na de eerste registratie), hoef je niet meer aan te schuiven aan het onthaal, maar enkel het bandje te scannen voordat je het water op gaat (mensen die materiaal nodig hebben, is de eerste scan aan het verhuur). Dit bandje kan je keer op keer opnieuw gebruiken, ook op andere kabelparken waar ze met het systeem Wakesys werken.

Bandjes kunnen en mogen niet doorgegeven worden! 
Aan de kabelbanen zal je, telkens je het water op gaat, het bandje moeten scannen en zal de kabelbaan operator een foto zien van de persoon aan wie het bandje toebehoort. Als we misbruik opmerken, zal er daadwerkelijk opgetreden worden.

Diegene zonder watersport verzekering moeten nog steeds even langs het onthaal komen om hun dagverzekering in orde te brengen! Wil je dit vermijden naar de toekomst, dan kan je ter plaatse aan het onthaal of via onze webshop  jouw lidmaatschap in orde brengen en een watersportverzekering aankopen (per kalenderjaar).

 No-Show

Diegene met een year-/season- of winterpass:
Als we 3x een No-Show registreren op jouw naam, zal je nog steeds op een ‘black list’ komen te staan en zal er niet meer gereserveerd kunnen worden tot wij jouw account deblokkeren.

Wat kan je verder nog allemaal doen via het systeem

  • 10-beurtenkaarten aankopen (ledenvoordeel; 1 jaar geldig na aankoopdatum)
  • season/year pass/winter pass aankopen (season & year pass = ledenvoordeel)
  • geld op een ‘prepaid account’ plaatsen zodat je wat krediet hebt om toekomstige wakeboardsessies te betalen.

We hebben 3 kabelbanen

  1. Small Cable (2.0) die van het ene punt naar het andere gaat. Ideaal voor een initiatie wakeboard/waterski & foilen. De reservaties starten telkens op het uur.
  2. Pro Cable (fullsize) is de eerste kabelbaan van Lakeside Paradise waar de moeilijkere obstakels zich bevinden. Deze linksdraaiende kabelbaan is voor de liefhebbers vanaf 12 jaar. De reservaties starten telkens op het uur (hier verandert er niets).
  3. Rookie Cable (fullsize) Deze rechtsdraaiende, fullsize kabelbaan draait telkens aan een tragere snelheid. Er liggen hier 6 nieuwe obstakels. BELANGRIJK: de reservaties starten telkens op het half uur.
nl_BENL