Testimonials

Alles was tip top in orde, service, bbq, set up- thx en compliments aan het hele team Tot binnenkort,

McKinsey

2020

Super, super, super !!!

Daikin Europe

2018

Met dank aan de weergoden hebben wij een heel fijne middag gehad. De groep was laaiend enthousiast over de activiteit, niettegenstaande het koude weer. De jacuzzi maakte voor sommigen natuurlijk ook veel goed. Ik wil u en het volledige team dan ook bedanken voor de fijne ontvangst, vlotte service, lekkere pizza’s en den goeie begeleiding van de monitoren tijdens de activiteit.

The Night

2018

We hebben een aangename avond hebben beleefd in jullie prachtige omgeving, en de mensen van de watersportactiviteiten, bar en catering waren zeer vriendelijk.

Cofely

2018

Feestje zaterdag heel goed verlopen! Iedereen (jong en oud) heeft zich goed geamuseerd 😉 Merci voor de top organisatie, we waren in goede handen!

Interlinea

2018

We hebben een ontzettend fijne Lab Retrait achter de rug! Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee, iedereen was heel tevreden van Lakeside Paradise, topplek!

Ghent University

2018

Graag zou ik jullie willen bedanken voor de super organisatie, vlotte verloop, lekker eten!!!

Decathlon

2018

Wij vonden het een erg aangenaam personeelsfeest. Mooi kader, lekkere hapjes, zeer goede DJ, vriendelijke mensen, mooie accommodatie en een lekkere alcoholvrije apero!

De Duinhuisjes – Bedrijfsdag

2017

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de super leuke dag. We zijn zeer goed ontvangen geweest, de activiteiten waren ook zeer leuk. Iedereen was heel tevreden. Merci aan jullie equipe!!

Derma Trucks nv – Bedrijfsdag

2017

We hebben ervan genoten! Topdag, toplocatie, superweer, toffe activiteiten. Iedereen was content 🙂

Sportizon – Bedrijfsdag

2017

Dank je wel voor de leuke foto’s. Iedereen vond het een topdag! Enthousiaste groeten!

De Wakko Kapper – Bedrijfsdag

2017

Wij hebben gisteren genoten van onze teambuildingsdag … Alles was in orde, iedereen was superenthousiast. En het weer was ook nog gunstig…

Brandweerzone Centrum Gent

2017

Ik wens jullie dan ook te danken voor de medewerking in het welslagen van onze MINI Countryman voorstelling. Het was (opnieuw) leuk samenwerken!

MINI Brugge Store by Cocquyt – Bedrijfsdag

2017

Alles is vlot, perfect en snel verlopen, zowel in de aanloop als de dag zelf als de afhandeling achteraf. Heel klantvriendelijke service.

Stad Roeselare – Bedrijfsdag

2017

Alles was perfect geregeld en in orde. Bedankt nogmaals voor de goede service!

La Lorraine – Bedrijfsdag

2017

Bedankt, het was een super dag, bedankt aan jullie team voor de organisatie, leuke fietstocht / sup en de chef voor de heerlijk hapjes en BBQ! Tot de volgende keer!

Nadia – Bedrijfsdag

2017

Wij hebben hier al meerdere malen geweest en waren steeds tevreden . Ook de familie was hier verscheidene keren geweest. Een aanrader .

Antoine

2020

Bij deze wil ik U en uw organisatie van harte danken voor de zeer verzorgde BBQ en uitstekende service die we gisteren mochten ondervinden. Iedereen was wild enthousiast en u zult ons dus nog terug zien!

Guy

2020

Jullie hebben er een leuke dag van gemaakt. Het was voor ons zeer aangenaam om zo ontvangen te worden waarbij alles top georganiseerd was. De bediening aan tafel was perfect in orde en en de begeleiding aan de kabel super op maat van de kinderen. Wij hebben genoten van een toffe dag in een mooie locatie.

Kris

2019

Bedankt voor het buitengewoon feest waar iedereen van heeft genoten. Alles was perfect, natuurlijk was ook het mooie weer een grote meevaller.  In naam van de 23 genodigden moet ik jullie feliciteren.

Marth

2018

L’activité de dimanche a été une belle réussite et l’endroit est magique avec le temps magnifique que nous avons eu! Tout les enfants ont adoré et étaient ravis! Merci…

Stéphanie

2018

We waren heel tevreden over het feest, en ook de genodigden waren zeer enthousiast!

Yasmine

2018

De BBQ was een succes waarvoor dank!

Frank

2018

Bedankt voor de uitstekende service! Het was een mooie dag!

Carl

2018

Chère Patsy et Natalie encore un tout grand merci. Tout était parfait.

Véronique

2018

Fantastische locatie met super flexibel en vriendelijk personeel!

Nathalie – Familiefeest

2017

Bedankt voor de goede organisatie en prachtige avond. Alles was tot in de puntjes verzorgd en in orde, zoals op voorhand afgesproken. Een aanrader!

Christine – Familiefeest

2017

DIKKE MERCI voor de organisatie van het feest!!! Het is de eerste keer dat ik zo zorgeloos naar een eigen feest kon gaan! En onze vrienden waren heel enthousiast, over het eten en de locatie en de sfeer!

Nad̬ge РFamiliefeest

2017

Hierbij wensen wij jullie beide van harte te bedanken voor het mooie feest vandaag dat enkel tot stand kwam door alle inspanningen van jullie beiden. Ondanks het mindere weer, was de fantastisch locatie in combinatie met de sublieme catering uniek en ik denk voor velen voor herhaling vatbaar J Nogmaals, heel hard bedankt.

Gwen en Valerie – Familiefeest

2017

Ik wil je even laten weten dat we gisteren een hele toffe familiedag hadden. We hebben ons allemaal heel erg geamuseerd met het wakeboarden! Dankjewel!

Greta – Familiefeest

2017

Ons familiefeest was méér dan geslaagd!

Peter

2017

Wij hebben zaterdag een heerlijk feestje gehad… wij hebben veel complementen gekregen, leuke locatie, lekker eten en inderdaad een goede dj. Ook je personeel was heel vriendelijk.

Babette – Familiefeest

2017

De kinderen vonden het FANTASTISCH – waarvoor dank!

Axel – Henri D’Haese

2017

We verblijven hier voor de tweede maal een hele week. De leerlingen hebben zich goed geamuseerd.

Forum Da Vinci Sint-Niklaas

2017

Jullie belangrijkste troef: vriendelijkheid!!
Dikke duim voor alle personeel. Je voelt je direct thuis bij jullie!!

S. VERCAMMEN

2020

Het 2u wakeboarden was een onderdeel van een vrijgezellen weekend en heeft er toe bijgedragen dat dit meer dan geslaagd was, ook de “Kip aan’t spit” formule was meer dan geslaagd! Bedankt Lakeside, wij komen zeker terug !

Kris

2020

If you’re in KNOKKE-HIEST, BELGIUM , then this is the place to stay. One of the coolest stays during my Eurotrip and what’s makes it so special is that the place has their own lake where they have set-up water skiing for their guests with some slides to show off their talent as well.

Jain

2020

Toplocatie aan de rand van Knokke met zicht op het druk bezochte meer met wakeboardkabelbaan, altijd ambiance & gezellige drukte.

Kristiaan

2020

Megaleuke ervaring op de Ladies Session ! Een tijdje terug was ik ook aanwezig voor een wakeboard sessie op een vrijgezellenfeest. Héél gezellig met onze persoonlijke begeleider aan de kleine kabelbaan 🙂

Justine

2019