Camps

Legendarisch & onvergetelijk

Wake, Skate & Surf Camps

In de paasvakantie organiseren we samen met Surfers Paradise een stage volledig in het teken van boardsporten. Dit zowel aan de grote en kleine kabelbaan op Lakeside Paradise of meegaan op de de golven aan Surfers Paradise. Dit gecombineerd met het leren van allerhande tricks op het nieuwe skatepark naast Lakeside Paradise.

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

Summer wake camp FULL day

Wake & Lake wordt vanaf nu SUMMER WAKE CAMP FULL DAY! Het programma is ook in vergelijking met vroeger aangepast. Elke morgen mogen jullie om 9u starten op onze pro cable. Voor wie dat wenst is ook de 2.0 kabel geopend. Na de ochtendsessie is het lunchtijd (inbegrepen). De middagen zien er telkens anders uit, maar vooral veel wakeboarden. Op donderdag gaan we traditioneel naar Surfers Paradise.

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

Summer wake Camp Half day

Ze zeggen altijd “never change a winning team”. Van kampen kan dat ook gezegd worden. Het halve dagkamp was een overwacht succes en daarom blijven we dit ook behouden. Om 9u30 gaan we van start en we doen door tot 12u30. De deelnemers kunnen elke ochtend kiezen uit wakeboarden, waterskiën en knee-boarden. Het SUMMER WAKE CAMP HALF DAY gaat door op onze rookie kabel.

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

Surfers Paradise Camps

Ook in ons tweede paradijs, gelegen op het strand, bieden we camps aan. Deze watersportkampen kan je vanaf de leeftijd van 7 jaar volgen. Voor meer info kan je hieronder klikken.

Lakeside Sailing School

Dankzij de goede samenwerking met Royal Belgian Sailing Club is er ook de Lakeside Sailing School. Ervaren monitoren begeleiden de jongeren vanuit een motorboot waardoor ze op een leerrijke en veilige manier leren zeilen.

Tijdens alle weken van de zomervakantie, van 7 tem 12 jaar.
Klik hier voor meer info

 
 
 
 
nl_BENL