Camps

Legendarisch & onvergetelijk

Wake, Skate & Surf Camps

In de paasvakantie organiseren we samen met Surfers Paradise een stage volledig in het teken van boardsporten. Dit zowel aan de grote en kleine kabelbaan op Lakeside Paradise of meegaan op de de golven aan Surfers Paradise. Dit gecombineerd met het leren van allerhande tricks op het nieuwe skatepark naast Lakeside Paradise.

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

Wake & Lake Camps

In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten aan de kabelbaan.

In de namiddag doen we allerhande verschillende activiteiten, wat deze precies inhouden en waneer welke activiteit doorgaat kom je allemaal tijdens het kamp te weten. 

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat.

Summer wake Camp

Tijdens het Summer Wake Camp zijn verschillende sporten mogelijk. Je kan kiezen uit wakeboarden, waterskien of kneeboarden. Voor elk wat wils. Je wordt bijgestaan door gediplomeerde monitoren. We starten om 9u30 en eindigen om 12u30.

Elke week tijdens juli & augustus van 9u30 tot 12u30 (10j-16j) 

Surfers Paradise Camps

Ook in ons tweede paradijs, gelegen op het strand, bieden we camps aan. Deze watersportkampen kan je vanaf de leeftijd van 7 jaar volgen. Voor meer info kan je hieronder klikken.

Lakeside Sailing School

Dankzij de goede samenwerking met Royal Belgian Sailing Club is er ook de Lakeside Sailing School. Ervaren monitoren begeleiden de jongeren vanuit een motorboot waardoor ze op een leerrijke en veilige manier leren zeilen.

Tijdens alle weken van de zomervakantie, van 7 tem 12 jaar.
Klik hier voor meer info

 
 
 
 
nl_BENL