Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Camps

Legendarisch & onvergetelijk

O'Neill Padel, wake & skate

In de paasvakantie organiseren we samen met Tennis en Padel Club Duinbergen een stage volledig in het teken van board en bal sporten. Dit zowel aan de grote en beginners kabelbaan op Lakeside Paradise of helemaal opgaan in de wereld van de balsporten.
Dit gecombineerd met het leren van allerhande tricks op het nieuwe skatepark naast Lakeside Paradise.

Pro cable en rookie cable

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

O'Neill Summer wake camp FULL day

Het ideale kamp waar wakeboarden centraal staat. Elke morgen mogen jullie om 9u starten op onze pro cable. Voor wie dat wenst is ook de 2.0 kabel geopend. Na de ochtendsessie is het lunchtijd (inbegrepen). De middagen zien er telkens anders uit, maar vooral veel wakeboarden. Op donderdag gaan we traditioneel naar Surfers Paradise.

Pro cable & 2.0

Elke week in juli en augustus, van 10 – 14 jaar, externaat.

O'Neill Summer wake Camp Half day

Ze zeggen altijd “never change a winning team”. Van kampen kan dat ook gezegd worden. Om 9u30 gaan we van start en we doen door tot 12u30. De deelnemers kunnen elke ochtend kiezen uit wakeboarden, waterskiën en knee-boarden. Het SUMMER WAKE CAMP HALF DAY gaat door op onze rookie kabel.

Rookie cable & 2.0

Elke week in juli en augustus, van 10 – 14 jaar, externaat.

O'Neill Wake & Racket camp

Lakeside Paradise en Tennis & Padel Club Duinbergen slaan terug de handen in elkaar voor de organisatie van het WAKE & RACKET CAMP.
In de voormiddag watersporten aan de kabelbaan van Lakeside Paradise.
In de namiddag balsporten op de velden van TCD.

Alle deelnemers die lid zijn van één van beide clubs genieten van een speciale ledenkorting.

Rookie cable & 2.0

Enkel eerste week van juli
En laatste week van augustus

Surfers Paradise Camps

Ook in ons tweede paradijs, gelegen op het strand, bieden we camps aan. Deze watersportkampen kan je vanaf de leeftijd van 7 jaar volgen. Voor meer info kan je hieronder klikken.

Lakeside Sailing School

Dankzij de goede samenwerking met Royal Belgian Sailing Club is er ook de Lakeside Sailing School. Ervaren monitoren begeleiden de jongeren vanuit een motorboot waardoor ze op een leerrijke en veilige manier leren zeilen.

Tijdens alle weken van de zomervakantie, van 7 tem 12 jaar.
Klik hier voor meer info

 
 

ongevallenprocedure

Wat bij ongeval?
Indien zich tijdens het kamp een ongeval voordoet in die mate dat wij niet bij machte zijn voldoende zorg te verlenen wordt altijd 112 gebeld om transport naar Spoeddiest AZ Zeno te verzekeren.
Op die manier is er steeds zeer snel accurate hulp ter plaatse en is veilig transport eveneens verzekerd.
In dit geval bellen wij steeds het door u opgegeven noodnummer en gaan wij ervan uit dat U zo snel mogelijk – binnen het uur – ter plaatse bent.
Afhankelijk van de leeftijd van het slachtoffer zorgen wij voor eigen begeleiding tot u opdaagt, zolang de veiligheid van de groep niet in het gedrang komt.
Belangrijk hierin is duidelijke communicatie tussen u, ons en alle betrokken diensten.

nl_BENL