Unieke watersportlocatie in Knokke-Heist

Kabelbaan reserveren

RESERVATIESYSTEEM

WAKESYS

  • Vergeet uw ID niet !
  • N’oubliez pas votre CNI !
  • Don’t forget your ID card !

Evenementen / kalender

NOVEMBER:

11/11: start Wintershredding! 

 

Lakeside Paradise is tijdens de wintermaanden open op: 

* zaterdag & zondag

* elke feestdag 

* elke dag tijdens Belgische schoolvakanties!

COLd water classic

De Cold Water Classic is terug. We laten ons niet tegenhouden om deze wereldbekerwedstrijd te organiseren. Alle wakeboarders, wees aanwezig op 2 & 3 april 2022. Gratis toegang voor toeschouwers en sympathisanten.

Wie zijn we

Lakeside Paradise is een bruisende watersportclub aan het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. Wakeboarden en waterskiën staat bij ons centraal, maar we bieden ook diverse mogelijkheden voor bedrijven, scholen en groepen aan. Tijdens de vakanties zijn er verschillende kampen op ons paradijs.

virtual Tour

Take a look

Moments of inpact

getuigenissen

Organisatie was TOP! De wakeboard instructeurs zeer geduldig en behulpzaam, leggen alles heel goed uit. Een aanrader om opnieuw te doen als teambuilding/ladies session! Nadien gezellig getafeld, was super lekker!!!

Bar à Beauté

2021

Van de sportieve activiteiten hebben wij geen gebruik gemaakt. Locatie is top !! Heel mooi clubhuis. Leuke, voorgestelde formule. Bar buiten ook heel fijn. Voor ons was het een heel geslaagd evenement.

Beobank

2021

Doe zo verder, het was top! Volgende feest doen we zeker terug bij jullie.

Fam. G.

2021

We hebben genoten van ons familiefeest! Heerlijke BBQ vriendelijk personeel leuk entourage ondanks Corona ,goede service overall. Voor herhaling vatbaar. Ook om gewoon even lekker te relaxen en een vakantiegevoel te hebben een uitstekend adres! Hartelijk dank! Vriendelijke groet.

Fam. W-S

2021

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email
nl_BENL