Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise startte in 2012 als een totaal nieuwe watersportclub te Knokke-Heist. De locatie, gelegen aan de oevers van het Duinenwatermeer, is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vermits bushalte op 20 meter, en trein- en tramhalte op amper 500 m afstand. Wie privé komt met de fiets of met de wagen kan parkeren voor de deur.

Lakeside Paradise zelf bestaat uit een Pro Shop, een Sport Hostel, een volwaardig restaurant en bar, en een groot terras met zandstrand die een prachtig zicht geeft op alle actie.

Die actie bestaat uit de eerste wakeboarding kabelbaan van Vlaanderen, 720m lang, waar je met 8 personen tezelfdertijd kunt waterskiën, wakeboarden, wakeskaten of kneeboarden. 20 Verschillende “Unit” obstakels zorgen er mee voor dat het Lakeside Paradise cablepark behoort bij ’s werelds top 10.
Daarnaast is er een 2.0 kleine kabelbaan waarop beginners vanaf 6 jaar supermakkelijk alles kunnen aanleren, of waar gevorderde wakeboarders kunnen oefenen. Ook voor watersporters die het foilboarden willen aanleren is dit de perfecte oplossing.
Enkele jaren terug kwam de tweede fullsize cable erbij, de Rookie Cable. Deze kabelbaan draait aan een tragere snelheid en in tegenstelling tot de Pro Cable naar de rechter kant. Ook hier liggen tal van obstakels.

Alle materiaal is ter beschikking. Zo zijn er O’Neill 5mm full wetsuits die je ten allen tijde warm houden, beginners en gevorderden wakeboards, waterskies, kneeboards, wakeskates, foilboards, verplichte helmen en reddingsvesten voorzien. Via een lidmaatschap geniet je allerlei voordelen zoals season pass, year pass, winterpass, 10 en 20 beurtenkaarten, diverse kortingen en ben je bovendien ook lid van Surfers Paradise! 2 Voor de prijs van 1 dus. Aangeraden is om dan ook meteen een lichamelijke ongevallen verzekering te nemen.

Tijdens weekdagen, buiten de schoolvakanties, is er ruimte om te stand up peddelboarden en kayakken. Opblaasbare doelen laten ook een partijtje kayakpolo toe. Dit alles is uitermate geschikt voor het organiseren van schoolsportdagen, bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten, sportieve verjaardagsfeestjes, bachelor dagen, familiefeesten en noem maar op. Ook zeeklassen en watersportkampen staan op het menu want dankzij de hostel met 10 kamers en 80 bedden zijn er uiteraard ook overnachtingsmogelijkheden.

Kom je als supporter of als gewone bezoeker? Dan is dit ook voor jou een waar paradijs. Het restaurant biedt naast volpension mogelijkheden voor groepen, ook tapas, cocktails en een gezonde, smakelijke, verse en betaalbare menukaart die elk seizoen wordt aangepast. ’s Zomers zijn er de vaste BBQ avonden of paella mogelijkheden. In het clubhuis met open keuken kan je loungen aan de open haard of gezellig tafelen, terwijl je ook kan kiezen voor het overdekte en verwarmde terras. Daarnaast is er ook een buitenterras met comfortabele loungesets, uitzicht op de zonsondergang, een BBQ-ruimte en een Tiki Bar. Heb je liever voetjes in het zand? Dan biedt het strandgedeelte de oplossing: vuurschalen, hangmatten, trampoline, kinderspeeltuin en talrijke zetels met kussen die je heerlijk doen wegzinken, blik op het water…

De openingstijden hangen af van periode tot periode. Lakeside Paradise is dagelijks open vanaf de paasvakantie tot en met de herfstvakantie. Daartussen alle weekends en vakantiedagen.

Iedereen is er welkom om in een relaxte en familiale omgeving met volle teugen te genieten van het “feel good” gevoel dat dit watersportcentrum uitstraalt.

CU @ the Lake !

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email

VISIE

Lakeside Paradise staat voor een watersportclub waar iedereen welkom is en waar alle bezoekers moeten kunnen genieten van de aangeboden watersporten in een familiale, vriendschappelijke en ongedwongen sfeer. “Goed” is niet genoeg, als “beter” mogelijk is. We staan voor democratisch watersporten op elk niveau, met veiligheid, goede organisatie en topservice hoog in het vaandel.

Missie

Om ons doel te bereiken telt niet de kwantiteit maar de kwaliteit, en dit op alle vlakken. Lakeside Paradise wil en moet zich onderscheiden van alle andere soortgelijke locaties in België, in Europa en wereldwijd. Onze jongerenwerking moet een dermate uitstraling kennen, dat ouders met een gerust hart hun kinderen aan ons toevertrouwen in een veilige en vooral opvoedkundige omgeving?  Het enthousiasme van de jongeren moet ook minder jong aanspreken. We willen dat Lakeside Paradise aanzien wordt als een plaats waar mensen graag vertoeven, er zich goed voelen en zich zonder probleem kunnen laten onderdompelen in de heersende relaxte sfeer, op én van het water.

Organisatie / structuur

Frank

CEO  

Natalie

General Manager 

Quincy

General Manager

ANN-SOPHY

Office Manager  

Peter

Chef Kok

 
 

Simon

Logistiek Manager

Nick

Shop Manager

ARNO

Sport coordinator 

nl_BENL