Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

“Unidentified Floating Objects”

De UFO of beter gezegd “Unidentified Floating Objects” Sessie op Lakeside Paradise was opnieuw lachen, gieren & brullen.
Alles kan en alles mag. Er is maar één gouden regel: niet verkleed = niet op het water.

Afgelopen weekend konden de leden van Lakeside Paradise zich uitleven op hun geliefde kabelbaan. Enkel was het deze keer iets anders dan gebruikelijk.
Iedereen kon naar eigen creativiteit gratis het water op, mits ze verkleed waren of met een ander object dan hun wakeboard of waterski’s het water op gingen. Sommigen maakten rondjes op hun buik, anderen probeerden met twee op één wakeboard en er was zelf iemand die probeerde te starten met de kuip van een kruiwagen.
Je kan het zo gek niet bedenken of de enthousiaste watersporters probeerden met hun nieuw vaartuig rondjes te maken aan de kabelbaan.

Als dat nog niet genoeg is, organiseert Lakeside Paradise komend weekend hun jaarlijkse clubkampioenschap “King & Queen of The Lake”.
Daar strijden de leden van de club om de grootste trofee.
Alle leden kunnen nog tot vrijdagmiddag 21/10 inschrijven. De wedstrijd zelf is ingepland op zaterdag 22/10. De finales zullen vanaf 14u te zien zijn. Iedereen is welkom om te supporteren!
Lakeside Paradise is nog tot en met het einde van de herfstvakantie elke dag open.
Na de herfstvakantie, elke weekend en elke vakantiedag.

nl_BENL