Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Nieuw ! Padel- en watersportkampen !

Nieuwe kampen voor de Paasvakantie 2024: combinatie van padel en watersport!

Wie straks zeker wil zijn van een sportieve, gezonde, actievolle en gezellige paasvakantie kan vanaf 1 november reeds inschrijven voor dit nieuwe Sportkamp.
Zowel Surfers Paradise als Lakeside Paradise bieden gedurende de twee weken lange paasvakantie telkens een padel- en watersport kamp aan.

Wie inschrijft op Surfers Paradise gaat van maandag tot en met vrijdag telkens van 9u30-12u00 padellen op de Zoute Padel- en Tennisclub. Om daarna naar het vlakbij gelegen Surfers Paradise te verplaatsen voor de lunch.
Van 14-17u wordt iedereen ondergedompeld in de wereld van verschillende watersporten, afhankelijk van weer en wind. Vooraan op de lijst en in geval van golven staat natuurlijk bovenal het golfsurfen op programma. Indien dit niet van toepassing is biedt Surfers Paradise  zoveel meer dan dat, zodat iedereen zeker aan zijn of haar trekken komt.
Ervaring is niet vereist, alle materiaal wordt voorzien en er is deskundige begeleiding.
Eigen fiets is nodig voor verplaatsing tussen de 2 locaties.
Ben je tussen 10 en 16 jaar dan is dit iets voor jou, dus inschrijven is de boodschap! Deelname kost €375,00. Leden betalen €350,00. Inschrijven kan vanaf 1 november via www.paradise-webshop.beWil je in de namiddag liever wakeboarden op het Duinenwatermeer? Dan kan je terecht op het racket, wake en skatekamp op Lakeside Paradise in samenwerking met Tennis en Padelclub Duinbergen!

Ook keuze tussen de twee weken gedurende de paasvakantie elke weekdag Van 9-12u padellen op TCD, lunch ter plaatse en daarna een korte verplaatsing naar Lakeside Paradise waar je van 14-17u kan genieten van een heerlijke wakeboardnamiddag.
Ervaring is niet vereist, alle materiaal wordt voorzien en er is eveneens deskundige begeleiding.
Voordeel hier is dat er eveneens gebruik kan gemaakt worden van de Skatebaan aan het Verzet.

Eigen fiets is nodig voor verplaatsing tussen de 2 locaties.
Leeftijd tussen 10-14.
Deelnameprijs €400,00. Leden van Lakeside Paradise of TCD betalen €375,00.
Eveneens inschrijven via www.paradise-webshop.be

nl_BENL