Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Lid nummer 10.000 bij Surfers en Lakeside Paradise !

Surfers en Lakeside Paradise verwelkomen lid nummer 10.000 !

Dit weekend kreeg Elias Verschaffelt (16) uit Antwerpen het lidnummer 10.000 van Surfers en Lakeside Paradise. 
Surfers Paradise startte in 1988 met 160 leden en groeide gestaag door tot boven de 1000 leden. Vanaf de start van Lakeside Paradise in 2012 kwamen er nog heel wat bij daar er slechts één lidgeld betaald wordt om lid te zijn van beide verenigingen. Als lid geniet je dan ook op beide locaties tal van voordelen en behoor je tot één grote watersportfamilie waar bij elke type weer of wind je altijd aan de slag kan op zee of op het Duinenwatermeer. 
Je lidnummer blijft altijd behouden en nu werd dus het nummer 10.000 bereikt. 

Frank Vanleenhove: ” we staan toch even stil bij dit aantal want dat wil zeggen dat we in al die jaren aan toch 10.000 watersportfanaten onze passie konden overdragen. Bij ons is iedereen welkom en uiteraard worden niet alle bezoekers lid, maar we streven ernaar om de regelmatige bezoekers te overtuigen dat, als je een aantal keer komt, je het jaarlijkse lidgeld van slechts 100€ ruimschoots terugverdiend via alle aangeboden voordelen. Ook niet iedereen blijft lid jaar na jaar, maar de laatste jaren zitten we telkens om en bij de 1500 vaste leden, en dat is toch een grote familie. Onder de leden heb je trouwens naast  watersporters van alle aard ook beachvolleyballers, fietsers of mensen die gewoon uit sympathie lid worden”

Een gelukkige Elias Verchaffelt: “ mijn tante woont in Knokke-Heist, mijn ouders zijn ook best sportief en namen mij van kleinsaf aan geregeld mee naar zee. Die combinatie zorgde ervoor dat ik vanaf mijn tiende een vaste klant werd op de wekelijkse KIDS SESSIONS op Lakeside Paradise. Ik maakte zeer snel vorderingen, vond het echt leuk ook en toen ik ouder werd volgde ik er ook een wakeboardkamp.  
Nu ik 16 ben, kan ik nog meer naar Knokke-Heist komen en dus ook veel meer wakeboarden, zodat we besloten om lid te worden. Als lid betaal je immers een pak minder en heb je bovendien nog eens alle andere voordelen. Ik was dan ook daarbovenop echt verrast toen ik mijn lidkaart kreeg met daarop het nummer 10.000. Vervolgens werd ik uitgenodigd op Surfers Paradise en mocht ik een Lakeside Poncho en een cadeaubon voor gratis kitelessen in ontvangst nemen. Een extra leuke verrassing uiteraard waar ik zeker gebruik van zal maken, want mijn mama kan ook kitesurfen.”

nl_BENL