Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Lakeside Paradise zoekt Volleybalspelers !

Surfers Paradise organiseerde 10 jaar lang de finales van de Belgische kampioenschappen beachvolleyball. Daar het strand op die momenten uit zijn voegen barstte, en met het wegvallen van de parking van de oude Swimming Pool,  werd het event eerst verplaatst tot voor het Casino, dan Meerlaan, terwijl het nu nog steeds plaatsgrijpt ter hoogte van het Heldenplein te Heist.

Omdat er in die tijd veel surfers naar de volleybal grepen op surfloze momenten, werd in 1993 na het beachvolley seizoen beslist om van start te gaan met een eigen zaalvolleybalteam. De matchen worden telkens gespeeld op maandagavond. Thuiswedstrijden om 20u in de Stormmeeuw, uitwedstrijden omgeving Brugge om 21u. De competitie loopt van september tot en met maart.

Enkele jaren geleden sloeg de vergrijzing toe en fusioneerde de ploeg met het eveneens in spelersnood verkerende Matuvu. Vanaf toen werd aangetreden in derde reeks onder de naam “Lakeside Paradise volleyteam”. Dit team bestaat momenteel nog uit een 7 tal kernspelers, wat te weinig is om een seizoen rond te maken dus wordt er gezocht naar nieuwe spelers die enige notie hebben van zaalvolleyball en die ’s winters een toffe en sportieve maandagavond willen meemaken. Kandidaten kunnen mailen naar info@surfersparadise.be. Deelname is volledig gratis en de uitrusting alsook de verplaatsingen worden voorzien.

 

nl_BENL