Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

King & queen of the lake 2023

Het laatste wapenfeit van het Lakeside Paradise wakeboardseizoen zit erop…
Dit weekend traden alle locals en teamleden aan om hun jaarlijkse King and Queen in de verschillende categorieën te kiezen.
Wie won, mocht met het kroontje en cape het podium op. Dat het een groots spektakel werd, hoeft niet gezegd: er waren namelijk 6 Belgische kampioenen aanwezig, terwijl de gekozen wedstrijdformule spek naar ieders bek bleek te zijn, en ook voor het talrijk opgekomen publiek zeer aantrekkelijk.
De deelnemers mochten immers per categorie telkens 9 minuten het water op om het beste van zichzelf te geven. Bij een valpartij kon iedereen dus snel naar de kant zwemmen en vanop het startponton opnieuw starten.

Speciaal was dat de crew van Lakeside Paradise voor de gelegenheid een aantal obstakels naast elkaar gelegd zodat er één geheel werd gevormd, wat fenomenale transities tot gevolg had. Een succesvolle zet blijkbaar, want na afloop werd beslist deze “hack” de ganse winter te laten liggen.
Zondag reeds werd deze druk gesolliciteerd door wakeboarders van over gans het land, en kwamen er vragen binnen vanuit alle buurlanden, sociale media deden blijkbaar hun werk. Na dit onderdeel was er nog de flat trick combo, best airtrick en best line zodat iedereen moe maar tevreden kon genieten van de ambiancevolle prijsuitreiking, gevolgd door een lekkere BBQ.

nl_BENL