Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

FAQ

Kinderen <12 jaar starten het best op de Small Cable. De minimum leeftijd is 6 à 7 jaar mits voorwaarde dat ze goed kunnen zwemmen! Ze mogen geen schrik hebben in het water en moeten zelfstandig naar de kant kunnen zwemmen met hun plank. Deze kabelbaan gaat heen en terug en is ideaal voor een kennismaking tot de sport en om het starten onder de knie te krijgen. Deze kabelbaan kan geboekt worden door zowel kinderen als volwassenen.

De Rookie Cable (rechtsdraaiend) draait elke dag aan een tragere snelheid. Als het de eerste keer is dat je komt en de Small Cable is niet open die dag, dan kan je gerust de Rookie Cable reserveren. De minimum leeftijd is dezelfde als de Small Cable.

De Pro Cable (linksdraaiend) draait aan eenzelfde constante snelheid. Als je al gevorderd bent, boek gerust uurtjes in op deze kabelbaan. 

Neen, wij hebben geen privé instructeurs die kunnen ingeboekt worden. De kabelbaan operators zijn voldoende opgeleid om de beginners op weg te helpen en geven de nodige uitleg.
Wil je een trucje leren of een obstakel nemen maar heb je wat twijfels? Aarzel zeker niet om dit te vragen aan de kabelbaan operator. Zij helpen jullie graag op weg met alle tips & tricks.

De kids sessies gaan door elke zondag van 9u-11u. De prijs is 35€ pp (zowel voor leden als niet-leden) voor deze twee uren. De small cable en de rookie cable worden ter beschikking gesteld voor de allerkleinsten.
Deze sessie is voor kinderen tot 12 jaar. Reservaties kunnen niet gemaakt worden via het online reservatiesysteem, maar moeten per mail gemaakt worden: info@lakesideparadise.be

Neen, er dient een afzonderlijke reservatie gemaakt te worden per persoon dat het water op wenst te gaan. Dit zijn individuele reservaties. Je kan halverwege het uur het bandje NIET doorgeven aan iemand anders. Polsbandjes worden gekoppeld aan jouw strikt persoonlijke account.

De prijs voor een kind en volwassene is hetzelfde.
Je betaalt een plaatsje op de kabelbaan, ongeacht of het een kind of volwassene is dat deelneemt.
De prijs is dezelfde voor elke kabelbaan. De tarieven zijn terug te vinden via onderstaande link: 
https://www.lakesideparadise.be/cable-park/tarieven-verhuur/

Enkel op vertoon van een doktersbriefje kan geld terug gestort worden bij annulatie de dag zelf. Zonder geldig doktersbriefje, geen terugbetaling of waardebon.

Tot 10 personen kan de reservatie enkel online gemaakt worden. Er dient per persoon een account aangemaakt te worden. Als organisator, kan je gerust vrienden/familieleden toevoegen onder jouw account en voor hen ook een reservatie maken, maar als hoofdbeheerder ben je dan wel verantwoordelijk voor alle toekomstige reservaties van de personen onder jou! Enkel per mail of ter plaatse kan gevraagd worden personen los te koppelen van jouw account, door het e-mailadres van deze persoon door te geven. Omgekeerd kan dit niet! Eens losgekoppeld, kan een persoon niet opnieuw onder iemand geplaatst worden.

Opgelet: ieder toegevoegd account moet correct zijn ingevuld!

Groepen vanaf 10 personen, kunnen een reservatie maken per mail: info@lakesideparadise.be

Na de aanmaak van de persoonlijke account(s), stuur je ons een mailtje met onderstaande gegevens naar info@lakesideparadise.be. Wij maken de reservatie voor jou aan in het systeem. Dit kan niet online ingegeven worden.
Vergeet zeker de bon niet de dag zelf af te geven aan het onthaal, anders zal je de reservatie moeten betalen ter plaatse!

– Naam account(s) watersporter(s):
– Datum:
–  Gewenste kabelbaan:
– Gewenste tijdstip om te starten:
– Gewenst aantal uren:
– Nummer cadeaubon/voucher + bedrag:

Neen, dit bandje staat gekoppeld aan jouw account en kan je opnieuw gebruiken voor toekomstige reservaties via het Wakesys systeem. Een polsbandje kunnen we niet opnieuw loskoppelen uit het systeem. Hierdoor kunnen we deze niet meer opnieuw doorverkopen en wordt deze niet terugbetaald.
Dit polsbandje kan je gebruiken in alle kabelparken ter wereld die met het Wakesys reservatie systeem werken.
Je dient wel op het kabelpark een nieuwe account online aan te maken, maar ter plaatse kunnen ze het bandje koppelen aan jouw account.

Neen, ons advies is om ervoor te zorgen dat er voldoende geld op jouw pre-paid account opgeladen is alvorens de reservaties aan te maken. Het betaalproces gaat dan wat sneller.

Er dient namelijk per dag/ per reservatie betaald te worden. De reservaties komen niet in een winkelmandje terecht en kunnen niet in 1x afgerekend worden.

Een meerbeurtenkaart is een ledenvoordeel. Eens de account is aangemaakt en de lidmaatschap werd aangekocht, kan je een meerbeurtenkaart aankopen. De kaart is 1 jaar geldig na aankoopdatum. Op het eind van het jaar wordt de beurtenkaart inactief gezet tot de lidmaatschap opnieuw werd verlengd.

Lidmaatschap: https://paradise-webshop.be/lidmaatschap/lid-worden

Indien je ruime tijd op voorhand de reservatie gemaakt hebt, vragen we de reservatie te annuleren en opnieuw te maken, ditmaal met materiaal. Bij annulatie, wordt het geld op jouw account geplaatst waarmee je de aangepaste reservatie kan maken.

Als dit over een last-minute reservatie gaat, kan het materiaal ter plaatse de dag zelf nog worden aangekocht/toegevoegd. Hiervoor moet je eerst langs het onthaal komen. Je zal geen materiaal krijgen in het verhuur als deze niet aan de reservatie werd toegewezen.

Alle reservaties kunnen ten alle tijde zelf geannuleerd worden. Dit kan je in jouw persoonlijk account door de boeking te annuleren.
Tot 24u voor datum/tijdstip worden de centjes opnieuw op jouw prepaid account geplaatst en kan je het geld opnieuw gebruiken voor een toekomstige reservatie.

Bij een laattijdige annulatie (<24u voor aanvangsuur), ben je het geld kwijt, maar kan je wel nog de reservatie online zelf annuleren.

Reservaties voor de kabelbaan gaan ten alle tijde door. Enkel mits hevige storm, bliksem/donder, wordt de kabelbaan uit veiligheidsoverwegingen stopgezet. In dit geval wordt bijgehouden hoeveel minuten van de sessie jullie niet op het water kunnen gaan zijn. Dit wordt in percentages teruggeboekt op jullie prepaid account. Dit geld kunnen jullie dan voor toekomstige reservaties gebruiken. Er wordt geen cash teruggeven of teruggestort.

Bij regenweer gaan de sessies gewoon door. In het water wordt men sowieso nat 😉

Waardevolle voorwerpen (zoals gsm, portefeuille, sleutels) kan je veilig en gratis afgeven aan het onthaal. Alle kledij/zakken/schoenen kan worden achtergelaten in een grijze bak in de ruimte van het verhuurmateriaal. De bakken zijn genummerd zodat je snel jouw bak kan terugvinden. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of het kwijt raken van spullen waar de bakken staan. 

nl_BENL