Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Wereldkampioenen maken het waar op de Cold Water Classic.

De derde editie van van de Cold Water Classic maakte zijn naam waar: de temperatuurmeter van het  Duinenwatermeer toonde 10graden celcius terwijl er ook heel wat “cold water” uit de lucht viel.
Niet getreurd echter want de 130 deelnemers maakten er samen met hun begeleiders een hartverwarmend weekend van.
De wedstrijdleiding kon voorafgaandelijk al aankondigen dat de editie ’25 zal bestaan uit 3 dagen, wat veel deelnemers al meteen deed besluiten van nu reeds hun overnachtingen te boeken. Het bleek immers dat dit tijdens het voorbije paasweekend niet evident was geweest.

De wedstrijd zelf bood alles wat een hoogstaande wakeboarding wedstrijd te bieden had: een perfecte timing en organisatie van het Lakeside team, bijgestaan door een Internationale Jury en wereldberoemde commentator.
De aanwezige wereldkampioenen maakten hun rol waar: Julia Rick (D) won de open women, Max Milde (D) de open men, Jan Luca Schulz (D) schreef de junior man op zijn palmares, Magnus Kristiansen (Noorwegen) deed het zelfde bij de wakeskaters en de lokale wereldkampioen bij de masters Glen Van Den Berghe (Bel) finishte mooi tweede.

Noemenswaardig waren ook de prestatise van Inge Nys (Bel) die een tweede plaats wegkaapte bij de seated, en Noah Ferson die een derde plaats behaalde bij de open men wakeskaten.

 

nl_BENL