Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Vernieuwde Pallen Lakeside Paradise Triathlon 2019

Op  vrijdag 26 juli organiseert Sportizon in samenwerking met Lakeside Paradise en de gemeente Knokke-Heist de zesde editie van de Pallen Lakeside Paradise team triathlon. Deze Triathlon wordt ook wel eens de gezelligste aller triathlons genoemd omdat het een teamgebeuren betreft waar deelnemen veel belangrijker is dan winnen, en omdat het de bedoeling is om families, vrienden en vriendinnen, buren, sportclubs, bedrijven… een supertof evenement aan te bieden binnen een uniek kader.
Dit jaar wordt daar extra aan gewerkt en wordt een nieuw aspect aan het geheel toegevoegd: de Wedevelop SPRINT triathlon voor individuele deelnemers, die toch willen gaan voor de prestatie en er een echte wedstrijd willen van maken. De start van deze sprint Triathlon is gepland voor de start van de teamtriathlon.

Op die manier ligt het pad wijd open voor de competitiebeesten onder ons, en  voor de recreatieve trio’s om samen met de kinderen, echtgenoot, echtgenote, collegas’ er een echt familiefeest van te maken ! Om ook de leden van sportverenigingen en bedrijven te motiveren is er voor de sportclub en bedrijf met de meeste teams niet alleen een afzonderlijk klassement maar biedt Lakeside Paradise ook nog een unieke gratis teambuilding activiteit aan !  Daarnaast is er een afzonderlijke ranking voor jongeren en families. Voor wat betreft de sprinttriathlon zijn er de leeftijdscategorieën – 25, -35,-45,-55,-65,-75 teneinde alle groepen een eerlijke plaats te geven tussen leeftijdgenoten.

De Triathlon zelf bestaat uit 500 m zwemmen in het Duinenwatermeer, 20 km Mountain Biken in de prachtige omgeving en 5 km lopen rond het Duinenwatermeer.
Het eerste teamlid zwemt 500 m in het Duinenwatermeer, de tweede fietst op de mountain bike 20 km door de prachtige omliggende velden, en teamlid nummer 3 loopt 4 rondjes rond het Duinenwatermeer, goed voor 5 km. De individuele deelnemers nemen uiteraard elk onderdeel voor eigen rekening.
Alle deelnemers kunnen door supporters en de eigen teamleden meermaals van dichtbij aangemoedigd worden daar er maar liefst 8 passages zijn langs de publieke ruimte.

Na afloop is er de “all you an eat” BBQ, een live optreden en DJ als afsluiter.
Voorafgaandelijk inschrijven is onontbeerlijk via https://lakesideparadisetriathlon.be/

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een herinneringsmedaille en de heerlijke BBQ.
Extra personen voor de BBQ kunnen aangemeld worden via info@lakesideparadisetriathlon.be

Jullie doen toch ook mee ?

nl_BENL