Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Summer wake camps

Sedert eind januari zijn de Wake & Lake camps in juli en augustus op Lakeside Paradise volzet: jongeren komen dan ’s morgens wakeboarden en in de namiddag windsurfen, suppen, kayakken, vlotten bouwen…

Ondertussen zijn de werken aan de nieuwe “Rookie” kabelbaan aangevat en die vorderen goed, zodanig dat beslist werd om gedurende de maanden juli en augustus extra wakeboarding kampen te organiseren.

Het ziet er immers naar uit dat deze tweede volwaardige kabelbaan op het Duinenwatermeer al in gebruik zal kunnen genomen worden gedurende de maand juni.

Deze “ summer wake camps” grijpen plaats iedere week gedurende de maanden juli en augustus, telkens van 9.30u tot 12.30u, en zijn voorbehouden voor jongeren tussen 10 en 16 jaar.

Deelnemen kost 225€, leden betalen 200€.

Alle materiaal wordt ter beschikking gesteld, er is geen enkele ervaring vereist want de begeleiding gebeurd door ervaren en gediplomeerde cable operators.

Wees er snel bij om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt om iedereen maximaal te laten genieten: surf naar www.paradise-webshop.be en selecteer “summer wake camps”

nl_BENL