Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Paradise Lid Claire Lansenebre is Miss West-Vlaanderen 2023

Claire Lansenebre is zondagavond in het Plopsa Theater in De Panne verkozen tot Miss West-Vlaanderen 2023. Naast de misverkiezing en haar job als patissier in La Terrasse Du Zoute is ze steeds te vinden op Surfers Paradise om te kitesurfen en ook op Lakeside Paradise is ze gekend wekelijks te komen wakeboarden.

Ze leerde vorig jaar in 2021 kitesurfen op Surfers Paradise en ontwikkelde zo snel de passie ook voor wakeboarden en golfsurfen. Afgelopen winter spendeerde ze samen met onze kitesurfmanager Tom 2 maanden op het eiland Siargao waar ze meehielp aan de hulpactie. Naast het verlenen van de hulp kon ze ook elke dag surfen en zo haar surfskills heel snel bijwerken.

Claire woont in Zeebrugge en heeft Filipijnse roots. Ze is opgegroeid op Cebu, een Filipijns eiland. Haar mama is een Filipijnse, haar biologische papa een Amerikaan. Toen ze 17 jaar was, is ze naar Vlaanderen verhuisd. Haar mama woonde er ondertussen wel al enkele jaren in Gent.

Op de verkiezing van Miss West-Vlaanderen kaapte Claire ook nog de titels van Miss Talent, Miss Publiek en Miss Charity weg. Het is de eerste keer dat een kandidate alle titels tegelijk verovert! De volgende stap is de Nationale Preselectie, waar 70 meisjes zullen strijden voor 30 plaatsen in de grote finale van Miss België.
U stemt toch ook voor onze surfster ?

nl_BENL