Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Paradise Camps 2021 soon online

Zowel voor Surfers als voor Lakeside Paradise starten op dinsdag 1 december 2020 de inschrijvingen voor de paas- en zomerkampen.

Voor wat betreft de watersportkampen gedurende de 2 weken in de Paasvakantie slaan beide paradijzen de handen in elkaar en zijn er voor het eerst de Wake- skate- en surfkampen voor 10-16 jarigen ! Hier wordt afhankelijk van de weersomstandigheden gekozen welke sport op programma staat. Wakeboarden doe je uiteraard op Lakeside Paradise, surfen op Surfers Paradise en voor het skateboarden wordt gekozen voor het skatepark en zijn er tientallen verschillende skates ter beschikking, zoals e-skates, onewheels, carvers, hamboards en noem maar op.

Ook in de Paasvakantie zijn er voor het eerst de Kite- en Wakecamps, waarbij ingeval van wind de kitelessen doorgaan op Surfers en ingeval van weinig of geen wind wakeboarden op het programma staat.

De kampen worden onder andere gegeven door Belgische Kampioenen die voor veilige, enthousiaste en toffe begeleiding zorgen en zijn telkens van maandag tem vrijdag van 10-17u.

Ook gedurende de maanden juli en augustus zijn er wekelijks Wake & Lake kampen op Lakeside Paradise. Op Surfers Paradise zijn er de Kite- & wakecamps en de legendarische O’Neill Surfcamps.

Dit jaar staat er ook foilen en wingen op het programma, de allernieuwste watersport uitvindingen !

Wees er wel snel bij want op=op en de plaatsen zijn beperkt om de kwaliteit te waarborgen.

Inschrijven via www.paradise-webshop.be

Op het water wordt het alvast weer een sportieve, veilige en vooral gezonde paas- en zomervakantie !

Voor alle verdere informatie:

www.surfersparadise.be

www.lakesideparadise.be

nl_BENL