Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Paasduik op Surfers Paradise !

Een nieuw seizoen staat voor de deur, we mogen al eens iets meer, buitenlucht wordt nog steeds aangeraden en als er iets aan ons immuunsysteem kan gedaan worden blijft het nog steeds een aanrader…
Dus organiseert Surfers Paradise nog steeds de klassieke opener: de jaarlijkse Paasduik !
Deelnemen is volledig gratis en alle ijsberen worden verwacht op zondag 3 april om 11.30u stipt.
Kom vooral niet te laat want met een watertemperatuur van 6 graden Celsius is dit wel een intens maar eerder korte happening !
Wat wel wordt aangeraden is om 11u mee te doen aan de gezamenlijke opwarming op het strand om zo al zwetend het zilte nat in te kunnen duiken.

 

Wim Hof breathing sessie.
Wil je iets meer, dan kan je om 10.30u meedoen aan een unieke Wim Hof Breathing session onder leiding van niemand minder dan Bart Raeves, specialist ter zake.
Op die manier ga je volledig zen, vol positieve energie én zuurstof het water in en wie weet ontdek je heel wat dingen dat je lichaam aankan maar waar je niet van op de hoogte was.
Om deel te nemen aan deze breathing sessie komt je best wel helemaal ingeduffeld, slaapzak of dekentje mee en een matje om op het zand te liggen gedurende je oefeningen.
Na dergelijke breathing sessie is het de bedoeling dat je tijdens het ijsberen je ademhaling volledig onder controle kan houden om er in feite echt wel van te genieten.

Na de duik kan er uiteraard genoten worden van een gezellig samenzijn en een warm drankje.
Op naar een gezond en sterk seizoen 2022 !

Timing:
10u: opening
10.30: Breathing sessie
11u: opwarming voor wie niet mee doet aan de breathing sessie
11.30u: Paasduik.

nl_BENL