Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Kampioenen huldiging op Lakeside Paradise

Twee Wereldkampioenen, 1 tweede plaats, 1 derde plaats en de jongste deelnemer van het pak die nipt de finales niet haalt op de Wereldkampioenschappen Cablewakeboarden in Londen.

Meer dan reden genoeg om samen met het ganse team, ouders en coaches het glas te heffen op deze toch wel uitzonderlijke prestaties.

Volgens Frank Vanleenhove het resultaat van jarenlang hard werken, veel trainingsuren te kloppen, elkaars limieten te pushen en vooral het werk van de coaches die ieder keer het uiterste van hun riders vragen en de lat zeer hoog blijven leggen.  Echt teamwork dus maar je moet het maar doen, en op het juiste moment de stress de baas kunnen blijven.

 Schepen van Sport Jan Morbee was dan ook heel fier om iedereen te feliciteren in de naam van het Gemeentebestuur, bedankte iedereen aanwezig en benadrukte de sterke jeugdwerking van Lakeside Paradise binnen de gemeente. Lakeside Paradise slaagde erin om wederom Knokke-Heist op de wereldkaart te plaatsen !

Op de foto vlnr rechtstaand: Noah Ferson, 3e plaats junior wakeskate / Louis Eggerickx junior wereldkampioen / Coach Arno Dhont /Glenn Vandenberghe wereldkampioen Heren 30+ /Schepen Jan Morbee en Frank Vanleenhove.

Zittend vlnr Vic Droogmans halve finales juniors en coach Axel Tack

Niet op de foto: Nora Hauwen 2e plaats dames junior.

Volgende afspraak eind augustus op de Europese kampioenschappen in Hongarije.

nl_BENL