Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Financieringsoproep tweede kabelbaan: de Rookie!

Beste leden

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, starten we in april met de bouw van onze tweede kabel, “Rookie Cable” genaamd. 520m Lang, 6 meenemers, rechtsdraaiend en in hoofdzaak roterend op een lagere snelheid wat vooral zal gesmaakt worden door jongere kinderen, families, beginners… Terwijl er uiteraard ook uren kunnen voorzien worden voor de gevorderden die hun tricks ook eens op een rechtsdraaiende baan willen uitproberen en verfijnen.
Uiteraard hopen we dat jullie dit initiatief in deze tijden naar waarde weten te schatten, deze Rookie Cable zal een absolute meerwaarde betekenen voor Lakeside Paradise en zal ook de flow op de “Pro” Cable aanzienlijk verbeteren.

Natuurlijk hangt hier wederom een serieus prijskaartje aan vast en durven we opnieuw de medewerking vragen van onze leden, die dan “peter of meter” van de baan worden.

Hieronder de mogelijkheden indien je ons financieel wil en kan steunen

Sportbligaties round 2
Om alles te helpen financieren willen we opnieuw beroep doen op ons “sportbligatie” systeem maar dan in vereenvoudigde vorm.

Je stort gewoon een minimum van €1000 op ons rekeningnummer:
BE 1300 1665 2029 39, met vermelding “Rookie baan sportbligaties + naam
” waarna wij het gestorte bedrag op je barrekening plaatsen zodat je centen gewoon bruikbaar blijven voor alles wat je spendeert op Lakeside Paradise.

Je barrekening blijft jaar na jaar doorlopen, dus is dit in feite een voorschot op wat je nog bij ons zal spenderen in de toekomst op sport en catering vlak.

Wat we wel vragen is ons vooraf te mailen naar info@lakesideparadise.be dat je graag meedoet, met de juiste naamsvermelding van peter/meter zodat we dit correct kunnen gebruiken.

Bedrijven – factuur
Heb je een bedrijf met BTW-nr en wil je graat dit initiatief steunen, dan kunnen wij hiervoor ook een factuur maken. Bij interesse, stuur een mail naar info@lakesideparadise.be met alle nodige gegevens en we contacteren je om de modaliteiten samen te overlopen.

Win-Win lening
Zie je het zitten om ons nog op een meer uitgebreide manier te steunen dan kan dit via de momenteel voor beide partijen zeer voordelige WIN-WIN lening.

Naast het feit dat je spaargeld op deze manier meer opbrengt, zijn ook de persoonlijke fiscale voordelen over de volledige looptijd van de lening niet gering, met daarenboven vanwege COVID19 een uitgebreide staatswaarborg.
Alle details van deze win-win lening zijn terug te vinden op
Winwinlening | Agentschap Innoveren en Ondernemen (vlaio.be)

Interesse: stuur ons een mail op info@lakesideparadise.be en we finaliseren samen de volledig wettelijk opgestelde overeenkomst.

Alvast bedankt iedereen, indien dit alles goed verloopt kunnen we met z’n allen vanaf midden juni genieten van onze nieuwe ROOKIE Cable, en voorzien we zeker een “special” voor en met alle peters en meters!

nl_BENL