Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Fietsen tussen 2 Paradijzen

De Lakeside Sleep Inn, gelegen aan het Duinenwatermeer, is de enige jeugdherberg te Knokke-Heist. Het A+ gekwalificeerde Hostel telt 10 kamers, goed voor 80 bedden. Elke kamer staat voor een wereldbekende surfspot en is dan ook in die zin ingericht. Iedereen is er welkom en overnachtingen  zijn mogelijk vanaf 25 €.  Er is ook mogelijkheid tot ontbijt, lunch & avondmaal.

De gasten kunnen genieten van een top setting: parking voor de deur, trein- en tramstation op wandelafstand, winkelcentrum en strand op 1 kilometer en zwembad Sportoase op 20 m!

Op Lakeside Paradise zelf werd er niets aan het toeval overgelaten om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Naast alle watersport faciliteiten zoals wakeboarden, waterskiën, stand up paddleboarden, kajakken, optimist zeilen…zijn er ook  massale fiets- en wandelmogelijkheden, een skateboarding piste en zelfs een outdoor gym rond het Duinenwatermeer.

On site is er een Cuis Inn restaurant, een Pro-shop, een buitenbar, een groot zonovergoten terras & strand met hotspring jacuzzi, hangmatten… dit alles met zicht op het Duinenwatermeer.

Gratis fietsen voor alle Sleep Inn gasten: ecologisch en geen parkeerproblemen !

Vanaf nu komen er 5 fietsen bij die door alle gasten gratis ter beschikking gesteld worden om van Lakeside Paradise naar Surfers Paradise te rijden, of om gewoon Knokke-Heist even al fietsend te verkennen.
Op beide locaties is er een speciaal, herkenbaar fietsenrek geplaatst, waar de fietsen veilig op slot kunnen gestald worden. De fietsen zelf beschikken over een mandje en een drinkbushouder.
Met deze actie hoopt Lakeside Paradise het fietsen in de badstad te promoten en een steentje bij te dragen tot minder wagens en minder parkeerproblemen.

Als kers op de taart worden de 5 fietsen op het einde van het seizoen verloot tussen alle mensen die gedurende het seizoen in de Sleep Inn mochten verblijven. Dan kunnen de 5 gelukkige winnaars hun fiets, een kunststukje op zichzelf, komen afhalen!

Op de foto: schepen van Toerisme Knokke-Heist Anthony Wittesaele, blij met dit initiatief,  en Frank Vanleenhove van Lakeside Paradise.

nl_BENL