Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Laguna Beach

Beste team, Als achterbuur (Laguna Beach) met prachtig zicht vanop de 7e verd. op Lake Side Paradise wens ik jullie te feliciteren voor de herstart gericht naar alle jongeren die het nu echt nodig hebben, jullie dragen zo bij aan hun fysieke, mentale en sociale gezondheid en het welbevinden van iedereen. Succes alvast, ik geniet … Lees meer

S. VERCAMMEN

Jullie belangrijkste troef: vriendelijkheid!! Dikke duim voor alle personeel. Je voelt je direct thuis bij jullie!!

Kris

Het 2u wakeboarden was een onderdeel van een vrijgezellen weekend en heeft er toe bijgedragen dat dit meer dan geslaagd was, ook de “Kip aan’t spit” formule was meer dan geslaagd! Bedankt Lakeside, wij komen zeker terug !

Jain

If you’re in KNOKKE-HIEST, BELGIUM , then this is the place to stay. One of the coolest stays during my Eurotrip and what’s makes it so special is that the place has their own lake where they have set-up water skiing for their guests with some slides to show off their talent as well.

Kristiaan

Toplocatie aan de rand van Knokke met zicht op het druk bezochte meer met wakeboardkabelbaan, altijd ambiance & gezellige drukte.

Justine

Megaleuke ervaring op de Ladies Session ! Een tijdje terug was ik ook aanwezig voor een wakeboard sessie op een vrijgezellenfeest. Héél gezellig met onze persoonlijke begeleider aan de kleine kabelbaan 🙂

nl_BENL