Antoine

Wij hebben hier al meerdere malen geweest en waren steeds tevreden . Ook de familie was hier verscheidene keren geweest. Een aanrader .

Guy

Bij deze wil ik U en uw organisatie van harte danken voor de zeer verzorgde BBQ en uitstekende service die we gisteren mochten ondervinden. Iedereen was wild enthousiast en u zult ons dus nog terug zien!

Kris

Jullie hebben er een leuke dag van gemaakt. Het was voor ons zeer aangenaam om zo ontvangen te worden waarbij alles top georganiseerd was. De bediening aan tafel was perfect in orde en en de begeleiding aan de kabel super op maat van de kinderen. Wij hebben genoten van een toffe dag in een mooie … Read more

Marth

Bedankt voor het buitengewoon feest waar iedereen van heeft genoten. Alles was perfect, natuurlijk was ook het mooie weer een grote meevaller.  In naam van de 23 genodigden moet ik jullie feliciteren.

Stéphanie

L’activité de dimanche a été une belle réussite et l’endroit est magique avec le temps magnifique que nous avons eu! Tout les enfants ont adoré et étaient ravis! Merci…

Yasmine

We waren heel tevreden over het feest, en ook de genodigden waren zeer enthousiast!

Frank

De BBQ was een succes waarvoor dank!

Carl

Bedankt voor de uitstekende service! Het was een mooie dag!

Véronique

Chère Patsy et Natalie encore un tout grand merci. Tout était parfait.

nl_BENL