Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Fam. G.

Doe zo verder, het was top! Volgende feest doen we zeker terug bij jullie.

Fam. W-S

We hebben genoten van ons familiefeest! Heerlijke BBQ vriendelijk personeel leuk entourage ondanks Corona ,goede service overall. Voor herhaling vatbaar. Ook om gewoon even lekker te relaxen en een vakantiegevoel te hebben een uitstekend adres! Hartelijk dank! Vriendelijke groet.

Michael

Vooreerst onze dank voor de perfecte organisatie van ons feest van gisteren. Zowel de kids al de volwassenen hebben met volle teugen van jullie “paradise” genoten.

Katrien

Hallo, bedankt voor de organisatie, het is allemaal heel goed verlopen en de mensen waren enthousiast. Echt een aanrader.

Charlotte

We waren heel erg tevreden van het feestje! Super georganiseerd, super service! Dank jullie wel! Bedank je jouw team nog eens namens ons?

Steven

Hartelijk dank voor het leuke feest dat we bij jullie hebben mogen doorbrengen. Alles was perfect in orde, voor herhaling vatbaar 😊

Carl

Bedankt voor de organisatie van de familiebarbecue … Het was opnieuw top!!

Benoit

Ik wou je nog eens bedanken voor de service en de goede zorgen, iedereen heeft ervan genoten.

Antoine

Wij hebben hier al meerdere malen geweest en waren steeds tevreden . Ook de familie was hier verscheidene keren geweest. Een aanrader .

Guy

Bij deze wil ik U en uw organisatie van harte danken voor de zeer verzorgde BBQ en uitstekende service die we gisteren mochten ondervinden. Iedereen was wild enthousiast en u zult ons dus nog terug zien!

nl_BENL