McKinsey

Alles was tip top in orde, service, bbq, set up- thx en compliments aan het hele team Tot binnenkort,

The Night

Met dank aan de weergoden hebben wij een heel fijne middag gehad. De groep was laaiend enthousiast over de activiteit, niettegenstaande het koude weer. De jacuzzi maakte voor sommigen natuurlijk ook veel goed. Ik wil u en het volledige team dan ook bedanken voor de fijne ontvangst, vlotte service, lekkere pizza’s en den goeie begeleiding … Read more

Cofely

We hebben een aangename avond hebben beleefd in jullie prachtige omgeving, en de mensen van de watersportactiviteiten, bar en catering waren zeer vriendelijk.

Interlinea

Feestje zaterdag heel goed verlopen! Iedereen (jong en oud) heeft zich goed geamuseerd 😉 Merci voor de top organisatie, we waren in goede handen!

Ghent University

We hebben een ontzettend fijne Lab Retrait achter de rug! Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee, iedereen was heel tevreden van Lakeside Paradise, topplek!

Decathlon

Graag zou ik jullie willen bedanken voor de super organisatie, vlotte verloop, lekker eten!!!

De Duinhuisjes – Bedrijfsdag

Wij vonden het een erg aangenaam personeelsfeest. Mooi kader, lekkere hapjes, zeer goede DJ, vriendelijke mensen, mooie accommodatie en een lekkere alcoholvrije apero!

Derma Trucks nv – Bedrijfsdag

Ik wou jullie nog eens bedanken voor de super leuke dag. We zijn zeer goed ontvangen geweest, de activiteiten waren ook zeer leuk. Iedereen was heel tevreden. Merci aan jullie equipe!!

Sportizon – Bedrijfsdag

We hebben ervan genoten! Topdag, toplocatie, superweer, toffe activiteiten. Iedereen was content 🙂

nl_BENL