Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

Echt een aanrader !

We hebben er enorm van genoten, we hadden allen een fantastische dag, goed gelachen! Echt een aanrader!

Bar à Beauté

Organisatie was TOP! De wakeboard instructeurs zeer geduldig en behulpzaam, leggen alles heel goed uit. Een aanrader om opnieuw te doen als teambuilding/ladies session! Nadien gezellig getafeld, was super lekker!!!

Beobank

Van de sportieve activiteiten hebben wij geen gebruik gemaakt. Locatie is top !! Heel mooi clubhuis. Leuke, voorgestelde formule. Bar buiten ook heel fijn. Voor ons was het een heel geslaagd evenement.

Traffic & More

Wat was het een leuk weekend en wat een geluk hebben we gehad met het weer. 😊 Iedereen heeft ontzettend genoten en ook de activiteiten en de instructeurs/personeel waren super leuk. Nogmaals, enorm bedankt voor het fijne contact wat we de afgelopen maanden hebben gehad en het meehelpen van het organiseren van ons uitje!!

Kinderopvang de Duinhuisjes

Ons personeelsfeest was ongelofelijk. Er wordt volop over nagepraat, het was fantastisch leuk en het eten was héél lekker!! Het was euh…. Hoognodig om eens los te gaan blijkbaar voor mijn mensen…. En voor mezelf ook 😊! Dus aan heel jullie team en de dames van de BBQ een oprechte DANK JE WEL!!

Activiteit gemeente Staden

Bedankt voor de vlotte service afgelopen vrijdag. Alles was helemaal in orde en de kinderen waren dolenthousiast! 😊

McKinsey

Alles was tip top in orde, service, bbq, set up- thx en compliments aan het hele team Tot binnenkort,

The Night

Met dank aan de weergoden hebben wij een heel fijne middag gehad. De groep was laaiend enthousiast over de activiteit, niettegenstaande het koude weer. De jacuzzi maakte voor sommigen natuurlijk ook veel goed. Ik wil u en het volledige team dan ook bedanken voor de fijne ontvangst, vlotte service, lekkere pizza’s en den goeie begeleiding … Lees meer

Cofely

We hebben een aangename avond hebben beleefd in jullie prachtige omgeving, en de mensen van de watersportactiviteiten, bar en catering waren zeer vriendelijk.

nl_BENL