Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

CREATE YOUR DAY IN PARADISE!

Boek zorgeloos jullie bedrijfsevent op een van onze paradijzen!

Verdient het personeel een opkikkertje? Is er nood om 2021 op een positieve manier in te zetten? Boek dan snel jullie dag/avondje weg/afterwork activiteit op 1 van onze paradijzen in Knokke-Heist en weet dat corona niet kan zwemmen en dat alles in openlucht kan! ?

In 2020 hebben we zowel op Surfers Paradise als Lakeside Paradise de nodige investeringen/aanpassingen gemaakt om te voldoen aan de huidige maatregelen. Zo kunnen jullie in alle veiligheid genieten van een dagje weg met jullie collega’s.

Gezien deze uitzonderlijke situatie, wordt er geen betaling van een voorschot gevraagd tot de maatregelen versoepeld worden en er duidelijkheid is omtrent de mogelijkheid om jullie dag te laten doorgaan.

Lakeside Paradise is een watersportclub gelegen in het centrum van Knokke-Heist aan de oevers van het Duinenwatermeer. De club is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (tram-bus-trein) en beschikt over parkeerplaats tot voor de deur. Het hele jaar door kan je er terecht voor een op maat gemaakt dagprogramma dat voldoet aan jullie wensen.

We beschikken over 2 polyvalente ruimtes die exclusief gereserveerd kunnen worden door groepen voor workshops, meetings, brainstormsessies, presentaties…  Dit alles kan, indien met dit wenst, in combinatie met een toffe activiteit!

Op de ene kant van het meer kan men waterskiën-wakeboarden-kneeboarden aan de kabelbaan,de andere kant van het meer is voorbehouden voor activiteiten als kayak(polo) en Stand Up paddling.

Houden jullie het liever droog? Ontdek de stad en boek een begeleide fiets-of mountainbiketocht in onder leiding van onze instructeurs. Het niveau van de tocht wordt aangepast aan de deelnemers.

Ook culinair is Lakeside Paradise een aanrader! Met het restaurant Cuis Inn & Bar biedt het de mogelijkheid om te genieten van een wereldgeïnspireerde keuken op ons zonovergoten terras met zicht op het meer of met de voetjes in het privé strand. Voor groepen zijn er allerhande cateringformules zoals BBQ, paella, stoofvlees met frietjes…

Tot slot kan men er terecht voor overnachtingen tot wel 80 personen in de Sport Hostel. De slaapkamers met stapelbedden (4-8-12 bedden) zijn geïnspireerd op verschillende top surfspots in de wereld!

De ideale locatie voor een teambuilding met sport, ontspanning en indien gewenst een werkgerelateerd moment.

Voor meer info: https://www.lakesideparadise.be/bedrijven-groepen/overzicht/

nl_BENL