Zoeken op
Actuele watertemperatuur: °

10.000 !! uren voor Lakeside Paradise

Bij Lakeside Paradise staat de teller niet stil: dit weekend bereikte de teller van de kabelbaan de historische kaap van 10.000 werkuren. Een zeer aardig cijfer als je weet dat dit gerealiseerd is in 6 jaar tijd, sinds de start in 2012. Dit betekent dus een gemiddelde van 1.666 uren per jaar.

Om dit te vieren worden alle leden uit op vrijdag 29 juni van 20-23u voor een gratis avondje wakeboarden ! Let wel, alleen leden op vertoon van een geldige lidkaart kunnen hiervan genieten. De dag erna, op zaterdag 30 juni is er nast het gewone dagprogramma eveneens de “Full Moon Session” en kunnen 30 snelle beslissers, die eveneens ervaren wakeboarders zijn, dus geen beginners, zich inschrijven voor een unieke sessie bij volle maan van 22-24u. Iedereen wordt voorzien van fluo glowsticks en ook de meenemers op de baan worden in fluo gekleurd. Dit alles met een lekker muziekje bij, om zo de zomer definitief in gang te schieten. Deelname aan de Full Moon Session kost 30 €.

Inschrijven voor Full Moon Session kan op 050/606035 , let op plaatsen zijn beperkt. De overige dagen is de kabelbaan dagelijks geopend tot 22u, reservaren kan via de website www.lakesideparadise.be

Gedurende beide avonden is de Lakeside Cuis Inn open, en kunnen alle supporters genieten van een drankje en hapje op het terras met uitzicht op de activiteiten.

 

nl_BENL