Suche
Aktuelle Wassertemperatur: - °-

Erfolgreiche "Daddy ist cool"-Session im Lakeside Paradise

Elk jaar organiseert Lakeside Paradise op vadertjes dag een wakeboardochtend waarbij uitzonderlijk dan alleen vaders met hun kroost welkom zijn.
Ook dit jaar weer met een volle bezetting en niets dan gelukkige gezichten, wat ook uit de commentaren af te leiden valt: “ het ideale moment om met mijn zonen deze dag te vieren”;

Papa Olivier Delplanque: “het perfecte moment voor de eerste stapje/ kennismaking voor onze zoon in de wereld van het watersporten. Meer vertrouwd omdat papa er bij is”  

Papa  Günther Depauw: “Daddy’s Cool is een event waar je samen met je kids elk jaar naar uitkijkt.
De beste stuurlui staan aan wal maar nu kan je als papa ook eens ervaren hoe groot elk obstakel is of hoe snel de kabel echt wel draait. Dat je de favoriete sport van je kids ook zelf eens kan uitproberen is de max. Het feit dat nu 3 kabels beschikbaar zijn is een meerwaarde en zo kan je op elk niveau samen een prachtige dag beleven.
Een dubbeltje varen of samen op het kneeboard, de kids zien lachen omdat papa valt bij de start of als papa zo fier als een pauw dat je eerste rondje een feit is. Alles maak je wel eens mee.
Ondertussen is Daddy’s Cool een vastgeprikte datum in onze agenda om met vrienden af te spreken en samen vaderdag te vieren door eerst te sporten en nadien lekker na te praten met een hapje als afsluiter. De stramme spieren de dag nadien nemen we er met de glimlach bij…”

 

Op de foto vrij van gebruik: Günther Depauw tijdens een gelukzalig vader-zoon moment op de Daddy is Cool session

 

Volgende afspraak : Daddy is cool 2025 op 8 juni, reserveer tijdig je plaatsje !

de_DEDE