Rookie Cable

Rookie Cable

Algemene info

De Rookie Cable is de nieuwste kabelbaan op Lakeside Paradise. Met deze kabelbaan behoren we tot de top 10 beste kabelparken van Europa. 

Tijdens de zomermaanden (juli & augustus) draait deze kabelbaan aan een tragere snelheid, ideaal voor startende watersporters.

Op de Rookie Cable liggen 6 obstakels. 

Voor wie

De Rookie Cable is geschikt voor jong & oud, van beginner tot gevorderd. Doorheen de dag draait deze kabelbaan op verschillende snelheden. Dit geeft ons de kans om iedereen te laten genieten van deze kabelbaan.

Kids vanaf 6 jaar kunnen al watersporten op onze Rookie Cable (tijdens de trage uren). Het is wel van groot belang dat ze goed kunnen zwemmen en zelfstandig naar de kant kunnen zwemmen met hun plank.

Reserveren

Reserveren om te watersporten is verplicht. Voor de reservaties werken wij met het Wakesys systeem. Elke watersporter moet een persoonlijke account hebben en een persoonlijke reservatie op zijn naam hebben om het water op te kunnen gaan.

Ouders kunnen hun kinderen aan hun account toevoegen zodat ze snel voor de hele familie een reservatie kunnen maken. Reserveren kan voor 1u of 2u.

nl_BENL